SONY MDR-ZX220BTH prijzen

SONY MDR-ZX220BTH

Specificaties

Introductie:
type: koptelefoon (over oor)
manier van dragen:
draadloos: Levensduur accu 8 uur Overige Gewicht 130 gram Toelichting specificatiesDraadloos streamen met Bluetooth®Stream uw favoriete nummers draadloos via Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet met deze Bluetooth®-hoofdtelefoon om daarna rechtstreeks via uw apparaat van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.NFC One-Touch voor directe connectiviteitMet Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.Hoor elk detail dankzij drivers van 30 mmHoor alle details in uw favoriete nummers dankzij de domedrivers van 30 mm, die zorgen voor een dynamisch geluid in compacte, lichtgewicht units.Een geïntegreerde microfoon voor handsfree bellenBel en geef spraakopdrachten op, ook als uw telefoon veilig in uw zak of tas zit. En met de hoogwaardige geïntegreerde microfoon kunt u eenvoudig oproepen via uw smartphone plaatsen en beantwoorden.Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijkNeem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. Door het zwenkbare, opvouwbare ontwerp kunt u de hoofdtelefoon makkelijk opbergen als u hem niet gebruikt of als u op reis bent. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.Luister langer met 8 uur draadloze afspeeltijdLuister de hele dag door naar uw nummers. De ingebouwde lithium-ion-batterij levert ongeveer 8 uur stroom (afhankelijk van uw muziekinstellingen) en is oplaadbaar via micro-USB. PrijzenAnderen bekeken ookSony MDRXB650BT Draadloos
Alle specificaties

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

SONY MDR-ZX220BTH: 1 prijs

BedrijfOmschrijvingPrijsVoorraadLevertijd
wehkamp
MDR-ZX220BT
€ 59.00

Onbekend
24u
direct leverbaar
Bekijk product

Op zoek naar de beste prijs voor de SONY MDR-ZX220BTH? Vergelijk prijs en winkels en vind de voordeligste aanbieding. De SONY MDR-ZX220BTH hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor 59.00 euro bij één winkel. Bovenstaande overzicht geeft de beste prijzen overzichtelijk weer. Bestel direct door op de betreffende winkel te klikken of klik op de blauwe ‘bekijk’ knop om naar de webwinkel te gaan.


Vergelijkbaar met de SONY MDR-ZX220BTH hoofdtelefoon

Is de SONY MDR-ZX220BTH niet helemaal de hoofdtelefoon die je zoekt? Bekijk ook eens onderstaande vergelijkbare producten:

Sony MDR-EX650APT Gold

Sony MDR-EX650APT Go...
v.a. €58.00
SONY MDR-ZX220BTB

SONY MDR-ZX220BTB...
v.a. €59.00
Sony in-ear oordopjes MDR-XB70

Sony in-ear oordopje...
v.a. €62.95
Sony MDR-EX650APT Gold

Sony MDR-EX650APT Go...
v.a. €58.00
SONY MDR-ZX220BTB

SONY MDR-ZX220BTB...
v.a. €59.00
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden