Sluit XBeoordeel Sandisk Sansa Clip Zip (4 GB)

Om de gebruikers van de site kwalitatieve reviews te garanderen vragen wij uw mail-adres in te vullen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de reviews goed van kwaliteit zijn.

Persoonlijke gegevens worden niet weergegeven op de site. Alleen de gebruikersnaam wordt op de site weergegeven.

Sandisk Sansa Clip Zip (4 GB) review

Sandisk Sansa Clip Zip (4 GB)

Specificaties

Introductie:
type speler: MP3
opslagcapaciteit: 4 GB
display:
Alle specificaties

Review (1 beoordelingen)

Geluidskwaliteit (& Beeldkwaliteit): star
Functies: star
Gebruiksgemak: star
design: star
Plaats review

1 review voor Sandisk Sansa Clip Zip (4 GB)

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de Sandisk Sansa Clip Zip (4 GB) MP3- / MP4-speler. De Sandisk Sansa Clip Zip (4 GB) MP3- / MP4-speler is door één consument beoordeeld met een 7.8 als rapportcijfer.

sde
1 week in bezit.
28-06-2013
Geluidskwaliteit (& Beeldkwaliteit):
star 9
Functies:
star 6
Gebruiksgemak:
star 9
design:
star 7
Review: star door sde op 28-06-2013

Als ware muziekfan heb ik al aardig wat MP3 spelers gehad. Verschillende merken zijn in mijn bezit geweest, maar over geen merk was ik zo te spreken als over Sandisk.
Sandisk MP3 spelers zijn gewoonweg super! Gemakkelijk in de bediening, zowel op het apparaat als met het overzetten van muziek. Daarnaast zien ze er in de meeste gevallen goed uit en zijn ze onverwoestbaar.
Deze Sandisk heb ik voor erbij gekocht, voor tijdens het sporten. Ik heb voor deze gekozen omdat het tegen een gunstige prijs een goed apparaat was in mijn ogen. Dit bleek ook zeker te kloppen, het heeft me nog niet teleurgesteld. Goed geluid, makkelijk in de bediening en robuust. De mogelijkheden zijn wat beperkter, geavanceerde equalizers e.d. hoef je niet te verwachten, maar daar is de prijs ook naar. Wat mij betreft een degelijk en goed apparaat voor erbij!

+: Stevig, goede kwaliteit, goede prijs
- : -