Sonos Play:3 - Zwart

Sonos Play:3 - Zwart

Specificaties

Introductie:
Alle specificaties

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Sonos Play:3 - Zwart

  • Introductie

    ?

  • Prijs

    v.a. €329.00

  • Beoordeling

    / 0

  • ?

  • ?

Overal naar muziek luisteren

De voor netwerken geschikte Sonos Play:3 geeft digitale muziek weer die zich bevindt op een opslagmedium dat is aangesloten op het netwerk, zoals een netwerkschijf of de Apple Time Capsule. Play:3 heeft bovendien toegang tot eigen muziekbibliotheken, zoals iTunes en kan meer dan 100.000 webradiostations en podcasts ontvangen en weergeven. Voor de ontvangst van webradio en podcasts is geen computer nodig. De Sonos Play:3 maakt deel uit van het multiroom-concept van de Amerikaanse producent Sonos, dat naar eigen inzicht met andere apparaten kan worden uitgebreid.


Eenvoudige installatie

De Sonos Play:3 ziet eruit als een compacte luidspreker, maar is veel meer dan dat. Er zijn drie luidsprekers, een basradiator en drie afzonderlijke digitale D-klasse versterkers ingebouwd. De speler beschikt over een oriëntatiesensor die registreert of de Play:3 horizontaal of verticaal is geplaatst en past de akoestische eigenschappen daaraan aan. Via de ethernetpoort wordt de Play:3 aan het thuisnetwerk gekoppeld en dient voortaan als speler en als WLAN-bridge voor andere Sonos spelers. Als er al een als optie verkrijgbare Sonos-bridge op het netwerk is aangesloten, dan verloopt de WLAN-toegang tot het thuisnetwerk via de bridge. Andere Sonos-modules kunnen in andere kamers van het huis worden opgesteld en ook via WLAN aan het netwerk worden gekoppeld. Elk apparaat is afzonderlijk te bedienen, zodat in elke kamer andere muziek kan worden weergegeven.


Eenvoudige bediening

De bediening van de Play:3 geschiedt via een optioneel verkrijgbare afstandsbediening of via een willekeurige Android- of Apple-handheld en de gratis Sonos-app. Met de app krijgen we toegang tot de muziekverzameling en kunnen we eigen playlists samenstellen die vervolgens op de Play:3 kunnen worden afgespeeld. Als er ook nog andere Sonos-apparaten deel uitmaken van de installatie, verloopt de bediening eveneens centraal via de app.

Specificaties

Merk: Sonos
Model:Play:3 - Zwart
Introductie:

 

Sonos Play:3 - Zwart speaker prijzen

1 prijs

wehkamp
€ 329.00

Sonos Play:3 - Zwart review

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Beoordeel als eerste!

Recentste review


Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats als eerste een beoordeling en laat andere consumenten weten wat jou ervaring is met de Sonos Play:3 - Zwart speaker!