Sluit XBeoordeel Marmitek M9681

Om de gebruikers van de site kwalitatieve reviews te garanderen vragen wij uw mail-adres in te vullen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de reviews goed van kwaliteit zijn.

Persoonlijke gegevens worden niet weergegeven op de site. Alleen de gebruikersnaam wordt op de site weergegeven.

Marmitek M9681 review

Marmitek M9681

Specificaties

Introductie:
uitzendsignaal:
aantal apparaten: standaard 2, maximaal 4
display:
bediening: Met eigen afstandsbediening (originele afstandsbedieningen van de aangesloten apparatuur).
Alle specificaties

Review (1 beoordelingen)

gebruiksgemak: star
mogelijkheden: star
design: star
degelijkheid: star
Plaats review

1 review voor Marmitek M9681

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de Marmitek M9681 afstandsbedieningen. De Marmitek M9681 afstandsbedieningen is door één consument beoordeeld met een 9 als rapportcijfer.

bravia
6 maanden in bezit.
01-10-2012
gebruiksgemak:
star 10
mogelijkheden:
star 10
design:
star 7
degelijkheid:
star 9
Review: star door bravia op 01-10-2012

Wat een geweldig apparaatje! Ik heb de Marmitek M9681 aangeschaft om mijn Bluray-speler, multimedia speler, DVD speler en digitale ontvanger voor mijn televisie verbeterd afstandsbedieningsbereik te geven. Na de supereenvoudige aansluiting van de Marmitek op de verschillende apparaten werkten ze direct. Het ontvangstbereik was uitstekend!

Na een kleine verbouwing van de woonkamer hebben we alle apparatuur in een dikke, eiken kast weggewerkt. Helaas was de apparatuur niet meer de bedienen door de deuren heen. Totdat we op het idee kwamen de ontvangers van de Marmitek via de achterkant boven de kast uit te laten komen. Nu kunnen de apparaten bedient worden zonder de deurtjes van de kast open te moeten zetten.

Voor ons kon deze aankoop niet meer stuk: De grote functionaliteit en ijzersterke mogelijkheden van deze bereikverlenger voor je afstandsbedieningen maken dit een echte topper! En voor dit geld mag je hem niet eens laten liggen!

Kortom, een zeer tevreden gebruiker hier die iedereen dit apparaatje aanraadt!

+: Bereik, mogelijkheden, gunstige prijs
- : -