Akai ALED2212TBK specificaties

Akai ALED2212TBK

Specificaties

Introductie:2014
beelddiagonaal: 22 inch / 56 cm
soort scherm: led tv
3d: Nee
resolutie: 1920 x 1080 pixels
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de Akai ALED2212TBK televisie helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de Akai ALED2212TBK

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Akai ALED2212TBK specificaties

merk Akai
model ALED2212TBK
status beschikbaar
introductie 2014
beelddiagonaal 22 inch / 56 cm
soort scherm led tv
3d Nee
i

Resolutie

Aan de resolutie van het beeldscherm kan je de scherpte van het beeld dat het scherm kan weergeven aflezen. De resolutie van het scherm is niets anders dan het aantal pixels waaruit het beeld opgebouwd is. Des te meer dit er zijn, des te hoger is de resolutie en des te scherper is het beeld.
Afhankelijk van het type display is het aantal pixels per inch (dpi, dots per inch) hoger of lager. Bij een televisie is de kijkafstand tot het display groter dan bijvoorbeeld het beeldscherm van een mobiele telefoon. Een beeldscherm van een telefoon zal daarom een aanzienlijk hogere dpi hebben, meer pixels per inch. Dit kan resulteren in een 42 inch televisie met een lagere resolutie dan een smartphone met een beelddiagonaal van 5 inch. Door de kijkafstand is op beide apparaten het beeld echter scherp waarneembaar.

resolutie
1920 x 1080 pixels
i

helderheid

De helderheid van een beeldscherm wordt weergegeven in candela. 1 candela komt overeen met de hoeveelheid licht die 1 normale kaars geeft. Ter vergelijking: een gloeilamp van 100w. komt ongeveer overeen met 100 candela. Hoe hoger deze helderheid van het beeldscherm, des te natuurlijker het beeld eruit zal zien.
De helderheid wordt weergegeven in candela per vierkante meter, cd/m2.

helderheid
250 cd/m²
i

Reactietijd/Responsetijd

De reactietijd van een display is de tijd die het scherm nodig heeft om een pixel aan en volledig uit te zetten. De reactietijd wordt weergegeven in miliseconden (= een honderdste seconde, afgekort ms.). Hoe sneller de reactietijd, hoe minder bewegingswaas er te zien is in snelle beelden.

reactiesnelheid
5 ms
muziekvermogen 5 watt
tuner DVB-T, DVB-C
i

PIP (picture in picture)

PIP staat voor Picture in Picture, en maakt het mogelijk een deel van het televiebeeld te gebruiken voor het weergeven van bijvoorbeeld computerbeeld of teletext. Een deel van het televisiebeeld wordt vervangen door een ander beeld, als soort van popup over het televisiebeeld heen.

Picture in picture (PIP)
Nee
i

HDMI

HDMI staat voor High Defenition Multimedia Interface. Dit is een digitale kabelaansluiting die het mogelijk maakt volledige High Defenition beelden over te brengen, en door dezelfde kabel ook meerkanaals geluid. Deze aansluiting geeft veel betere kwaliteit beeld en geluid dan bijvoorbeeld scart, en is dan ook de beste keuze voor het overbrengen van HD beeld en geluid.

Apparaten:
Tegenwoordig is (bijna)elke televisie uitgerust met minimaal 1 HDMI aansluiting. Ook laptops, pc's, dvd- en blurayspelers zijn vaak uitgerust met HDMI.

HDMI
2
scart 1
USB 1
CI/CI+ CI+
i

DLNA (Digital Network Living Alliance)

Een voor DLNA gecertificeerd apparaat maakt het mogelijk het apparaat onderdeel van een thuisnetwerk te maken. Op deze manier wordt het mogelijk content (foto's, video's, muziek etc.) weer te geven op het apparaat, ook al staan deze opgeslagen op een ander apparaat in een andere ruimte in het huis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk muziek van een PC die in de slaapkamer staat af te spelen via de televisie in de woonkamer.
De verbinding met tussen deze apparaten vind plaats via een ethernetaansluiting of via de draadloze LAN verbinding.

DLNA
Nee
gewicht 3 kg
kleuren zwart
ean 8712837860154
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden