Humax UHD-05516 PURE VISION TV specificaties

Humax UHD-05516 PURE VISION TV

Specificaties

Introductie:
beelddiagonaal: 55 inch
soort scherm:
3d:
resolutie: 3840 x 2160 pixels
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de Humax UHD-05516 PURE VISION TV televisie helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de Humax UHD-05516 PURE VISION TV

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Humax UHD-05516 PURE VISION TV specificaties

merk Humax
model UHD-05516 PURE VISION TV
beelddiagonaal 55 inch
i

Resolutie

Aan de resolutie van het beeldscherm kan je de scherpte van het beeld dat het scherm kan weergeven aflezen. De resolutie van het scherm is niets anders dan het aantal pixels waaruit het beeld opgebouwd is. Des te meer dit er zijn, des te hoger is de resolutie en des te scherper is het beeld.
Afhankelijk van het type display is het aantal pixels per inch (dpi, dots per inch) hoger of lager. Bij een televisie is de kijkafstand tot het display groter dan bijvoorbeeld het beeldscherm van een mobiele telefoon. Een beeldscherm van een telefoon zal daarom een aanzienlijk hogere dpi hebben, meer pixels per inch. Dit kan resulteren in een 42 inch televisie met een lagere resolutie dan een smartphone met een beelddiagonaal van 5 inch. Door de kijkafstand is op beide apparaten het beeld echter scherp waarneembaar.

resolutie
3840 x 2160 pixels
frequentie 1000Hz
HD 4K Ultra HD
muziekvermogen 32 watt
i

HDMI

HDMI staat voor High Defenition Multimedia Interface. Dit is een digitale kabelaansluiting die het mogelijk maakt volledige High Defenition beelden over te brengen, en door dezelfde kabel ook meerkanaals geluid. Deze aansluiting geeft veel betere kwaliteit beeld en geluid dan bijvoorbeeld scart, en is dan ook de beste keuze voor het overbrengen van HD beeld en geluid.

Apparaten:
Tegenwoordig is (bijna)elke televisie uitgerust met minimaal 1 HDMI aansluiting. Ook laptops, pc's, dvd- en blurayspelers zijn vaak uitgerust met HDMI.

HDMI
4
USB 2.0 1
afm. excl. voet 71,6 x 123,9 x 6,6 cm
gewicht 18 kg
kleuren zilver, zwart
ean 8809095667851
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden