Loewe ART 40 DC Full HD TV - aluminium/wit specificaties

Loewe ART 40 DC Full HD TV - aluminium/wit

Specificaties

Introductie:2015
beelddiagonaal: 40 inch
soort scherm:
3d: Nee
resolutie:
Alle specificaties

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Loewe ART 40 DC Full HD TV - aluminium/wit specificaties en eigenschappen

merk Loewe
model ART 40 DC Full HD TV - aluminium/wit
introductie 2015
beelddiagonaal 40 inch
3d Nee
i

led tv

Een LED tv is een televisie waarvan het beeld verlicht wordt door LED verlichting. Deze manier van verlichting heeft grote voordelen boven de traditionele manieren van displayverlichting. Zo is het energieverbruik van een led televisie vele malen lager dan bij conventionele tv's. Daarnaast is het contrast van LED televisies vele malen beter. Kleuren komen meer tot hun recht en beeld ziet er helderder uit.

Voor meer informatie:
informatie over led tv's
Vergelijk alle led-tv's
led achtergrondverlichting- technologie
edge-led (edge-lit)
HD Full HD
muziekvermogen 20 watt
tuner DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
i

Teletext

Teletext is een dienst waarmee je op je televisie nieuws kunt bekijken in tekstvorm. Op teletext zijn diensten ondergebracht die door de televisiezender bepaald worden. Met een speciale knop op de afstandsbediening is op vrijwel iedere televisie gebruik te maken van deze gratis dienst. Veelvoorkomende diensten zijn tv-gidsen, nieuws, sportuitslagen en weer en verkeer.
teletekst
Ja
Internet op TV Ja
i

HDMI

HDMI staat voor High Defenition Multimedia Interface. Dit is een digitale kabelaansluiting die het mogelijk maakt volledige High Defenition beelden over te brengen, en door dezelfde kabel ook meerkanaals geluid. Deze aansluiting geeft veel betere kwaliteit beeld en geluid dan bijvoorbeeld scart, en is dan ook de beste keuze voor het overbrengen van HD beeld en geluid.

Apparaten:
Tegenwoordig is (bijna)elke televisie uitgerust met minimaal 1 HDMI aansluiting. Ook laptops, pc's, dvd- en blurayspelers zijn vaak uitgerust met HDMI.
HDMI
3
scart 1
i

YPbPr

Een YPbPr aansluiting, ook wel component aansluiting of YUV aansluiting genoemd, wordt door velen gezien als de beste analoge aansluiting. Deze aansluiting verdeeld het beeld in drie signalen, maar anders dan RGB bijvoorbeeld dit doet. RGB splitst het beeld op in de kleuren Rood Groen en Blauw. Een component aansluiting (YPbPr) verdeeld het beeld ook op in kleuren, namelijk Rood (V) en blauw (U). De derde groene kleur kan dan erbij berekend worden, dat is namelijk al het overige. Het derde doorvoersignaal is het helderheidssignaal(Y). Het grote voordeel van het weglaten van de derde kleur in doorsturen is dat er minder bandbreedte nodig is, wat een beter en minder storingsgevoelig beeld ten gevolge heeft. Ook kan de aansluiting door deze lagere bandbreedte hogere resoluties aan.

Andere gebruikte benamingen zijn:
- YCbCr
- YUV
- Component
Component (YPbPr)
1
USB 2.0 2
CI/CI+ CI+
gewicht 17,70 kg
kleuren wit
ean 4011880159425
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden