Salora 55UHC9102MS specificaties

Salora 55UHC9102MS

Specificaties

Introductie:2015
beelddiagonaal: 55 inch
soort scherm:
3d: Ja
resolutie:
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de Salora 55UHC9102MS televisie helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de Salora 55UHC9102MS

Bekijk alternatieven

Review (1 beoordelingen)

beeldkwaliteit: star
geluidskwaliteit: star
gebruiksvriendelijkheid: star
design: star
Plaats review

Salora 55UHC9102MS specificaties

merk Salora
model 55UHC9102MS
introductie 2015
beelddiagonaal 55 inch
3d Ja
frequentie 100Hz
HD 4K Ultra HD
muziekvermogen 25 watt
tuner DVB-T, DVB-C, DVB-S2
i

Teletext

Teletext is een dienst waarmee je op je televisie nieuws kunt bekijken in tekstvorm. Op teletext zijn diensten ondergebracht die door de televisiezender bepaald worden. Met een speciale knop op de afstandsbediening is op vrijwel iedere televisie gebruik te maken van deze gratis dienst. Veelvoorkomende diensten zijn tv-gidsen, nieuws, sportuitslagen en weer en verkeer.

teletekst
Ja
Internet op TV Ja
i

HDMI

HDMI staat voor High Defenition Multimedia Interface. Dit is een digitale kabelaansluiting die het mogelijk maakt volledige High Defenition beelden over te brengen, en door dezelfde kabel ook meerkanaals geluid. Deze aansluiting geeft veel betere kwaliteit beeld en geluid dan bijvoorbeeld scart, en is dan ook de beste keuze voor het overbrengen van HD beeld en geluid.

Apparaten:
Tegenwoordig is (bijna)elke televisie uitgerust met minimaal 1 HDMI aansluiting. Ook laptops, pc's, dvd- en blurayspelers zijn vaak uitgerust met HDMI.

HDMI
4
scart 1
USB 2.0 3
CI/CI+ CI+
i

DLNA (Digital Network Living Alliance)

Een voor DLNA gecertificeerd apparaat maakt het mogelijk het apparaat onderdeel van een thuisnetwerk te maken. Op deze manier wordt het mogelijk content (foto's, video's, muziek etc.) weer te geven op het apparaat, ook al staan deze opgeslagen op een ander apparaat in een andere ruimte in het huis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk muziek van een PC die in de slaapkamer staat af te spelen via de televisie in de woonkamer.
De verbinding met tussen deze apparaten vind plaats via een ethernetaansluiting of via de draadloze LAN verbinding.

DLNA
Ja
afm. excl. voet 71,30 x 123,20 x 10,60 cm
kleuren zwart, roestvrijstaal
ean 8718868053367