Sony KD-49X8305C specificaties

Sony KD-49X8305C

Specificaties

Introductie:2015
beelddiagonaal: 49 inch
soort scherm: led tv KD-49X8305C
3d: Nee
resolutie:
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de Sony KD-49X8305C televisie helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de Sony KD-49X8305C

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Sony KD-49X8305C specificaties

merk Sony
model KD-49X8305C
status beschikbaar
introductie 2015
beelddiagonaal 49 inch
soort scherm led tv KD-49X8305C
3d Nee
frequentie 800Hz
muziekvermogen 20 watt
i

PIP (picture in picture)

PIP staat voor Picture in Picture, en maakt het mogelijk een deel van het televiebeeld te gebruiken voor het weergeven van bijvoorbeeld computerbeeld of teletext. Een deel van het televisiebeeld wordt vervangen door een ander beeld, als soort van popup over het televisiebeeld heen.

Picture in picture (PIP)
picture and picture
i

HDMI

HDMI staat voor High Defenition Multimedia Interface. Dit is een digitale kabelaansluiting die het mogelijk maakt volledige High Defenition beelden over te brengen, en door dezelfde kabel ook meerkanaals geluid. Deze aansluiting geeft veel betere kwaliteit beeld en geluid dan bijvoorbeeld scart, en is dan ook de beste keuze voor het overbrengen van HD beeld en geluid.

Apparaten:
Tegenwoordig is (bijna)elke televisie uitgerust met minimaal 1 HDMI aansluiting. Ook laptops, pc's, dvd- en blurayspelers zijn vaak uitgerust met HDMI.

HDMI
4
scart 1
i

YPbPr

Een YPbPr aansluiting, ook wel component aansluiting of YUV aansluiting genoemd, wordt door velen gezien als de beste analoge aansluiting. Deze aansluiting verdeeld het beeld in drie signalen, maar anders dan RGB bijvoorbeeld dit doet. RGB splitst het beeld op in de kleuren Rood Groen en Blauw. Een component aansluiting (YPbPr) verdeeld het beeld ook op in kleuren, namelijk Rood (V) en blauw (U). De derde groene kleur kan dan erbij berekend worden, dat is namelijk al het overige. Het derde doorvoersignaal is het helderheidssignaal(Y). Het grote voordeel van het weglaten van de derde kleur in doorsturen is dat er minder bandbreedte nodig is, wat een beter en minder storingsgevoelig beeld ten gevolge heeft. Ook kan de aansluiting door deze lagere bandbreedte hogere resoluties aan.

Andere gebruikte benamingen zijn:
- YCbCr
- YUV
- Component

Component (YPbPr)
1
USB 3
CI/CI+ CI+
afm. excl. voet 64,30 x 109,30 x 6,00 cm
gewicht 14,40 kg
kleuren zwart
ean 4548736003323
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden