Sony Playstation 4 review

Sony Playstation 4

Specificaties

Introductie:2013
geheugen: 500 GB
aansluitmogelijkheden: HDMI USB 3.0 LAN WiFi (WLAN) Bluetooth 2.1 (EDR)
internet: Ja, WiFi (WLAN) en LAN
Alle specificaties

Review (2 beoordelingen)

mogelijkheden: star
beeldkwaliteit: star
geluidskwalitiet: star
degelijkheid: star
Plaats review

2 reviews voor Sony Playstation 4

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de Sony Playstation 4 spelcomputer. De Sony Playstation 4 spelcomputer is door 2 consumenten beoordeeld met een 9 als gemiddelde rapportcijfer.

GTA fan
1 maand in bezit.
16-02-2014
mogelijkheden:
star 5
beeldkwaliteit:
star 10
geluidskwalitiet:
star 10
degelijkheid:
star 8
Review: star door GTA fan op 16-02-2014

Na lang wachten een paar weken terug de Playstation 4 eindelijk geleverd gekregen... terwijl ik al meer dan een half jaar geleden ingeschreven stond! Maar goed..
Eerste ervaring is top! Games spelen vloeiend, de speelervaring is werkelijk top! Wat een beeldkwaliteit.. En wat een mooie graphics heeft de PS4.
Minpunt is de op dit moment beschikbare lineup. Er zijn nog maar een beperkt aantal games beschikbaar voor de PS4 op het moment. Ik mis voornamelijk GTA heel erg. Aangezien dit één van mijn favoriete games is, gebruik ik momenteel mijn PS3 met GTA 5 nog meer dan de Playstation 4. Het wachten is tot deze titel beschikbaar komt voor de Playstation 4.

+: Super graphics, fijne controller
- : Weinig PS4 games: GTA is nog niet beschikbaar voor PS4
PS4
1 week in bezit.
28-11-2013
mogelijkheden:
star 9
beeldkwaliteit:
star 10
geluidskwalitiet:
star 10
degelijkheid:
star 10
Review: star door PS4 op 28-11-2013

Ik mag mezelf tellen tot één van de gelukkige PS4 bezitters. Ik heb de spelcomputer aangeschaft op de dag dat hij in Noord-Amerika in de verkoop ging en ben dus één van de eerste mensen die een PS4 console had :)

Sony heeft niets te veel gezegd: de Playstation 4 is inderdaad baas! (Op een aantal kleine dingetjes na, maar die worden nog aangepakt bij een nog te verschijnen update).

Allereerst de controller, deze is stukken fijner dan die van de Playstation 3. De Dualshock 4 controller heeft een aantal nieuwe toevoegingen die het gamen een stuk fijner maken. Toevoeging van een koptelefoonaansluiting, een speciale knop om content te delen (nog niet gebruikt overigens) en de verbeterde vormgeving maken de controller zeer fijn in gebruik. Enige minpuntje is dat na een uurtje of 8 de controller leeg is en hij via de USB opgeladen moet worden. Aan de andere kant zorgt dit er wel voor dat ik niet té lang achter elkaar game ;)

De console zelf is ook super. Minimale aantal knoppen zorgen ervoor dat de spelcomputer er zeer strak uitziet en ook nog eens mooi staat in de woonkamer. Het lampje geeft de status van de console aan en zorgt voor een stijlvol geheel.
Qua hardware is de Playstation 4 het neusje van de zalm. Games zijn zeer vloeiend en snel, al maken de huidige games nog lang niet optimaal gebruik van de mogelijkheden die de PS4 biedt qua rekenkracht. In de toekomst kunnen game-ontwikkelaars dus nog veel winst halen en komen met games die nóg mooiere graphics hebben.
De console wordt niet overmatig heet, warm wordt ie uiteraard wel, maar de temperatuur van de PS4 bereikt geen angstaanjagende waarden. Daarnaast is de Playstation 4 opmerkelijk stil: geen ruis, zoem of irritante geluiden van de ventilators oid.
Groot voordeel is dat de games opgeslagen worden op de harde schijf. Hierdoor behoren wachttijden voor het laden van de game tot het verleden. De game wordt namelijk opgeslagen tijdens het spelen. Begonnen wordt bij de eerste data die nodig is om te beginnen met spelen; de rest wordt tijdens het spelen toegevoegd. Hierdoor hoef je dus werkelijk niet te wachten!

De interface van de Playstation 4 is niet zo veel veranderd ten opzichte van de Playstation 3. Sony lijkt hier niet zoveel aandacht aan besteed te hebben. Sommige handelingen nemen iets meer tijd in beslag doordat er meerdere keren geklikt dient te worden. Echter, wachten is niet nodig. Alles werkt soepel, direct en snel!

Kortom, ik ben verkocht! En ben blij dat ik er 1 heb gekocht! De Playstation 4 gaat mij de komende jaren veel van mijn studie houden! :P

+: Game-ervaring, beeld, games, controller
- : Uhm, kan er geen bedenken!