Sony DSC-HX9V review

Sony DSC-HX9V

Specificaties

Introductie:2011
megapixels: 16,2 megapixels
optische zoom: 16 x
video: video met geluid
Alle specificaties

Review (2 beoordelingen)

Fotokwaliteit: star
Mogelijkheden: star
Gebruiksgemak: star
design: star
Plaats review

2 reviews voor Sony DSC-HX9V

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de Sony DSC-HX9V digitale fotocamera. De Sony DSC-HX9V digitale fotocamera is door 2 consumenten beoordeeld met een 8.8 als gemiddelde rapportcijfer.

android
1 maand in bezit.
07-03-2012
Fotokwaliteit:
star 10
Mogelijkheden:
star 10
Gebruiksgemak:
star 9
design:
star 9
Review: star door android op 07-03-2012

In mijn zoektocht naar een nieuwe digitale camera met een groot zoombereik vele reviews gelezen. De keuze was uiteindelijk makkelijk, de Sony DSC-HX9V werd zo positief beoordeeld dat dat mijn nieuwe camera moest worden; en niets was minder waar!

Deze camera is fantastisch! De beeldkwaliteit is vrijwel net zo goed als een spiegelreflexcamera. Zeer heldere foto’s met getrouwe kleuren en super scherpte. Ook de videokwaliteit is subliem! Een HD camcorder is niet meer nodig, de Sony voldoet als één.

Wat deze camera vooral zo speciaal maakt, zijn de uitgebreide instelmogelijkheden. Instellen van deze uitgebreide functies gaat met het grootste gemak. Daarnaast is ook de 16x optische zoom een mooie eigenschap van deze camera. En hoe geweldig is deze zoom! Ik kan nu zelfs in een stadion individuele spelers op de foto krijgen!

Al met al niets aan te merken op deze camera. In zijn categorie zeker de beste camera die je krijgen kan, ik wil nooit meer iets anders! Zonder overdrijven raad ik deze camera dan ook zeker aan iedereen aan.

+: Zoombereik, fotokwaliteit, videokwaliteit
- : -
Mike
3 maanden in bezit.
03-06-2011
Fotokwaliteit:
star 8
Mogelijkheden:
star 9
Gebruiksgemak:
star 8
design:
star 7
Review: star door Mike op 03-06-2011

Echt een goede camera. Je hebt geen Camcorder meer nodig omdat deze camera in Full HD kan filmen! Ook de foto's zijn van goede kwaliteit. Als je dus een camera zoekt die goede foto's maakt maar ook goed kan filmen en geen zin hebt om een grote Camcorder mee te slepen is deze camera zeker iets voor jou!

+: Filmt in Full HD, Goede kwaliteit foto's, Erg compact
- : Als je filmt gaat de accu best snel leeg.