Sony NEX-7 review

Sony NEX-7

Specificaties

Introductie:2011
resolutie: 24,3 MP
Type beeldsensor: CMOS
formaat sensor: 23,5 x 15,6 mm
Alle specificaties

Review (1 beoordelingen)

fotokwaliteit: star
mogelijkheden: star
gebruiksgemak: star
design: star
Plaats review

1 review voor Sony NEX-7

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de Sony NEX-7 digitale spiegelreflexcamera. De Sony NEX-7 digitale spiegelreflexcamera is door één consument beoordeeld met een 9.3 als rapportcijfer.

bravia
1 week in bezit.
23-03-2012
fotokwaliteit:
star 8
mogelijkheden:
star 10
gebruiksgemak:
star 9
design:
star 10
Review: star door bravia op 23-03-2012

Verreweg één van de beste systeem camera’s die op dit moment te koop zijn. De NEX 7 is een heel erg fijne camera met een sublieme fotokwaliteit. Daarnaast is de bediening zeer gemakkelijk. Je bent zo thuis in de menu’s en deze zijn zeer gemakkelijk te bedienen.

Daarnaast is het design zeer mooi. De camera heeft een strak uiterlijk, maar ligt toch super in de hand. De indeling van de knoppen is ook echt goed over nagedacht, deze zijn goed en gemakkelijk te bedienen. Het enige minpuntje is dat af en toe de film-knop per ongeluk geactiveerd word, iets waar je in het begin zeker op zult moeten letten.

Verder is het kantelbare display zeer handig, al maakt het de camera iets kwetsbaarder. Ook de flitser is ietwat fragiel en ziet eruit of deze wel eens stuk zal gaan.

De fotokwaliteit is uitstekend te noemen, zeer mooie foto’s maakt het toestel. De kwaliteit is zeker gelijk aan die van een echter spiegelreflexcamera. De video in Full-HD kwaliteit is eveneens zeer mooi. Enige minpuntje gekeken naar de fotokwaliteit is dat er soms net wat te veel ruis voorkomt bij hoge ISO waarden. In de auto-modus met weinig licht en een iso van 1600 is dit net wat te veel. Bij iso 800 is de ruis nog wel acceptabel.

Kortom, een zeer grote aanrader deze camera. De prijs van ruim 1000 euro maakt hij zeker waar. Enige minpuntjes zijn de iets breekbare flitser en de ruis die soms net iets te veel aanwezig is. Verder: gewoon de beste syteem-camera van het moment!

+: Sublieme fotokwaliteit, bedieningsgemak
- : Fragiele flitser, vanaf 1600 iso bij weinig licht net wat te veel ruis