Nieuwe led televisies samsung


donderdag 4 juni 2009 | Categorie: televisies
Tags: Samsung, led-tv, lcd-tv, televisie
Deze week maakte Samsung bekend een aantal nieuwe LED-televisies uit te brengen. Het grote voordeel van deze soort televisies is dat ze mede dankzij de LED technologie erg plat zijn.
Een ander bijkomend voordeel van de LEDs, en misschien voor velen nog wel belangrijker, is dat er een zeer hoge contrastwaarde behaald kan worden. Dit dankzij de LED technologie, die het mogelijk maakt bijvoorbeeld de achtergrondverlichting gedeeltelijk uit te zetten. Hierdoor is het mogelijk zwarte vlakken niet te verlichten zodat ze nog donkerder worden.
Een ander bijkomend voordeel is het lagere energieverbruik. LED-verlichting verbruikt minder energie dan de verlichting in traditionele lcd-televisies doordat de lampjes veel minder warm worden en dus minder energie verliezen. Dit verschil kan oplopen tot maar liefst 50%!

De nieuwe LED televisies van Samsung zijn te koop in de meeste elektronicazaken. De prijs ligt helaas wel wat hoger dan die van de gewone lcd-televisies, maar voor dat extra bedrag ben je wel een van de eersten met een energiezuinige LED-televisie!

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden