Nieuwe iPhone onthuld op 12 september?


dinsdag 31 juli 2012 | Categorie: mobiele telefoons
Tags: iPhone, Apple, smartphone
Apple zou van plan zijn een nieuwe iPhone te onthullen op 12 september. Verschillende websites berichten over deze eventuele introductie. Vervolgens zou de nieuwe iPhone een week daarna in de winkels moeten liggen.

Het bericht dat de nieuwe iPhone eraan zit te komen werd als eerste geplaatst door iMore, waarna verschillende media (o.a. The New York Times en Reuters) via eigen bronnen wisten te bevestigen dat de nieuwste smartphone van Apple naar alle waarschijnlijkheid die dag onthuld zal worden. iMore wist ook te melden dat deze dag ook een 7inch versie van de iPad het levenslicht zal zien, al werd dit bericht niet bevestigd door andere media.

Over de nieuwe iPhone is op het moment ook nog niet veel bekend. Volgens geruchten zal de nieuwe iPhone voor het eerst een groter display krijgen van 4 inch met een resolutie van 1136x640 pixels. Daarnaast zal het design van de telefoon een update krijgen. Gesproken wordt over een grotendeels metalen achterzijde, afmetingen dunner dan de iPhone 4s, en een nieuwe, kleinere connector voor de oplader en datakabel.

Apple heeft als gewoonlijk niets losgelaten over een eventuele releasedatum voor de nieuwe iPhone. Tot nu toe heeft Apple altijd pas zeer kort van tevoren geïnformeerd over een nieuwe introductie. Ook deze keer heeft het bedrijf niets willen zeggen een eventuele releasedatum. Of de geruchten correct zijn is dus nog even afwachten.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

iphone
Ben benieuwd of de iPhone 5 écht deze dag onthuld zal worden. Zit er al een tijdje op te wachten :)
10-09-2012, 10:52u
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden