Levering nieuwe iPad mogelijk vertraagd


dinsdag 13 maart 2012 | Categorie: tablets
Tags: Apple, iPad, iPad 3, tablet
De nieuwe iPad kan wel eens langer op zich laten wachten. Door de grote vraag naar de nieuwe tablet van Apple kunnen naar verwachting niet alle orders op tijd geleverd worden. In de VS wordt de derde generatie iPads niet voor de 19e verzonden.

Het is niet de eerste keer dat de iPad door de grote vraag niet op tijd geleverd kan worden. Zijn voorgangers kampten met dezelfde 'problemen'. In de Verenigde Staten zullen pre-orders op z'n vroegst vanaf 19 maart geleverd worden, waar 16 maart de planning was.
Of de leverdatum in Nederland ook uitgesteld wordt is niet duidelijk. Wel heeft Apple al aangegeven dat consumenten in Frankrijk en Duitsland zeker twee tot vier weken langer op gun tablet zullen moeten wachten.

De nieuwe iPad is nu al zeer populair. De opvolger van de iPad 2 is voorzien van een display met een superhoge resolutie. Waar de iPad 2 het moest doen met 1024x768 pixels telt de nieuwe iPad 2048x1536 pixels; een resolutie die 4 keer zo hoog is. Nadeel hiervan is een zwaardere accu-belasting, omdat het aantal achtergrondverlichtingsledjes verdubbeld is. Naast het hoge resolutie display is ook de snelheid verbeterd door een quad-core processor toe te passen en is de nieuwe iPad optioneel beschikbaar met een mobiele 4G verbinding, de opvolger van 3G. Deze standaard is echter nog niet in Nederland beschikbaar.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden