Nieuwe Xbox dit jaar onwaarschijnlijk


maandag 19 maart 2012 | Categorie: spelcomputers
Tags: Xbox 360, Microsoft, gaming
De nieuwe Xbox zal naar alle waarschijnlijkheid nog even op zich laten wachten. Er wordt al geruime tijd gespeculeerd over de nieuwe spelcomputer van Microsoft. Het bedrijf heeft nu echter aangegeven dat het jaar 2012 in het teken staat van de Xbox 360.

Microsoft heeft aangegeven dat er op de E3 (de Electronic Entertainment Expo, een populaire game-beurs, die begin juni in Los Angeles plaatsvindt) niet gesproken zal gaan worden over een eventuele opvolger van de populaire Xbox 360, ook niet op andere momenten in de nabije toekomst. Microsoft volgt hiermee Sony, die eerder al aangaf geen nieuwe Playstation te onthullen tijdens deze beurs.

Er wordt veel gespeculeerd over de opvolger van de Xbox 360. Zo wordt er vermoed dat deze spelcomputer niet voorzien zal worden van een optische schijf-unit. Games zullen dan voortaan niet meer op DVD schijfjes geleverd worden, maar bijvoorbeeld op Flash geheugenkaartjes of zelfs als download.

Wat de opvolger van de Xbox 360 precies gaat worden is dus nog afwachten, het ziet er niet naar uit dat deze dit jaar nog onthuld zal worden. Wat wel duidelijk is, is dat de Xbox 360 sterk wint aan populariteit. De Xbox 360 is de best verkochte spelconsole, beter dan bijvoorbeeld de Nintendo Wii of de Playstation. Dit zou voornamelijk door de gunstige prijs komen.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden