Apple iPad mini aangekondigd op 23 oktober


zaterdag 13 oktober 2012 | Categorie: tablets
Tags: Apple, iPad mini
Apple kondigt 23 oktober een nieuwe variant van de populaire iPad aan, de iPad mini. De geruchten gaan al langer dat Apple met een nieuwe, kleinere iPad op de markt zal komen. Verwacht wordt nu dus dat Apple deze kleinere iPad met een display van 7,85 inch zal gaan laten zien aan het publiek.

Apple is altijd erg geheimzinnig over nieuwe productintroducties, officieel is er dan ook niets bekend over een eventuele kleinere iPad. Toch vertellen verschillende bronnen die in het verleden nieuwe productintroducties ook correct wisten te vertellen nu dat Apple 23 oktober met de kleinere iPad zal komen. Daarnaast wist The Wall Street Journal afgelopen zomer al te vertellen dat Apple vanaf september wilde starten met de productie van de kleinere iPad.

Of de geruchten dit keer ook kloppen is nog even afwachten. Apple stuurt normaal gesproken de uitnodigingen voor nieuwe productintroducties pas een week van tevoren de deur uit. In dit geval zou dat betekenen dat de uitnodigingen 16 oktober bij de pers zouden verschijnen. Op dit datum weten we dus meer!

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden