Dit wordt de nieuwe Galaxy S 4

12 Mar 2013
Categorie: mobiele telefoons
Tags: Samsung, Galaxy S4, smartphone
Samsung heeft een foto van de Galaxy S4 geplaatst op het officiële Twitteraccount van het bedrijf. De opvolger van de populaire Galaxy S3 zal 14 maart officieel voor het eerst aan het publiek getoond worden. Over hoe de smartphone eruit zal gaan zien werd de afgelopen weken al veel gespeculeerd. Nu is het dus (gedeeltelijk) duidelijk!

De Galaxy S4 moet het nieuwe paradepaardje worden van Samsung. Het toestel moet de strijd aangaan met concurrenten HTC en vooral de iPhone van Apple. De verwachting is dan ook dat Samsung veel innovatieve nieuwigheden in de Galaxy S4 verwerkt heeft.
Samsung had echter nog geen details vrijgegeven van de specificaties en de vormgeving van de smartphone. Er werd op internet dan ook veel gespeculeerd hoe de Galaxy S4 eruit zou gaan zien. Samsung heeft nu zelf een foto geplaatst waarop de bovenste helft van de voorzijde van de Galaxy S4 te zien is.

Wat direct opvalt is dat slechts een klein gedeelte van de telefoon getoond wordt. Daarnaast is de foto expres erg donker gemaakt zodat nog niet alle details prijsgegeven worden. Wat wel zichtbaar is, is dat de Galaxy S4 sterke gelijkenissen vertoont met de Galaxy S3. Ronde hoeken, een groot touchscreen en strakke design zijn de belangrijkste kenmerken die direct opvallen aan de foto.

Samsung zal aanstaande donderdag (14 maart) officieel de Galaxy S4 onthullen. Dan zullen naar verwachting ook de specificaties, verkoopprijs en releasedatum bekend worden. Er wordt al gesproken over een eventuele releasedatum begin volgende maand. Of dit daad werkelijk zo zal zijn zal naar verwachting donderdag ook duidelijk worden. Tot die tijd zullen we het met deze ene foto moeten doen!


Deel dit bericht:     
| | Meer netwerken

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden