Over Mediaplaats.nl

Tegenwoordig is het moeilijk een goede beslissing te nemen als het gaat om het aanschaffen van nieuwe electronica. Elk merk zegt dat ze de beste producten hebben en verzwijgen hiermee nogal eens wat negatieve eigenschappen van hun producten. Wij vinden dat de consument eerlijk voorgelicht moet worden over alle producten en productvarianten en de voor- en nadelen van al deze verschillende producten.

Dat is waar mediaplaats.nl voor bedoeld is. Mediaplaats.nl is niet op daadwerkelijke aanschaf gericht, u kunt dan ook op mediaplaats.nl geen producten kopen. Deze site is er vooral op gericht een goed overwogen beslissing te nemen als het gaat om de aankoop. Het gaat dus eigenlijk om de stap vóór de uiteindelijke aanschaf van het apparaat, het oriënteren op de mogelijkheden en hierbij de beste en juiste keuze maken.

Transparante en onafhenkelijke productvergelijkingen

Voor elk product kunt u hier de eigenschappen bekijken, maar ook reviews lezen van anderen die het product al in bezit hebben. Op deze manier krijgt u een echt goed beeld van de eigenschappen die het product kenmerken. U krijgt niet alleen meer de voordelen voorgeschoteld, maar ook de nadelen van de producten. Hierdoor kunt u een beter besluit nemen als het gaat om de aanschaf van een nieuw apparaat, en weet u écht wat u in huis haalt.

De productbeoordelingen worden door consumenten, net als u, op de website geplaatst. Hierbij wordt goed gelet op de kwaliteit van de beoordeling en iedere beoordeling wordt handmatig beoordeeld op betrouwbaarheid. Hierdoor worden partijdige of onrealistische productbeoordelingen van de website geweerd.

Aanbod:

We streven ernaar alle mogelijke producten aan te bieden op onze site. Dagelijks worden nieuwe producten toegevoegd aan de website om op deze manier een zo actueel mogelijk overzicht te kunnen bieden.
Ook verschijnen er regelmatig artikelen op de site met betrekking tot alles wat maar enigszins te maken heeft met elektronica. Wekelijks verschijnen meerdere malen nieuwe nieuwsberichten, maar ook over handige tips, specials en producttests worden met regelmaat aan de website toegevoegd.

Kortom, bij mediaplaats.nl bent u aan het goede adres als u van plan bent nieuwe elektronica aan te schaffen!

Vragen, opmerkingen en overig contact

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem via dit formulier contact met ons op en binnen een aantal werkdagen kunt u reactie verwachten op uw vragen en opmerkingen.

Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden