Apple iPhone 5C 32GB specificaties

Apple iPhone 5C 32GB

Specificaties

Introductie:
besturingssysteem:
internet: Ja
camera: 8 MP
GPS: Ja
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de Apple iPhone 5C 32GB mobiele telefoon helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de Apple iPhone 5C 32GB

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Apple iPhone 5C 32GB specificaties

merk Apple
model iPhone 5C 32GB
ean 0885909803552
hoogte 12,4
breedte 5,9
diepte 0,9
gewicht 132 gram
afmetingen beeldscherm 4 inch
display resolutie 1136 x 640 pixels
3D display Nee
1136 x 640 pixels
i Een mobiele telefoon is in te delen in verschillende categorieën. Een smartphone bijvoorbeeld is een telefoon die met mobiel internet te gebruiken is. vorm smartphone
waterbestendig Nee
stootvast Nee
i

qwerty

qwerty staat voor de meestgebruikte toetsenbordindeling. De qwerty indeling wordt in de meeste westerse landen gebruikt. De letters 'qwerty' duiden op de eerste zes letters van de eerste letterregel op het toetsenbord, die qwerty vormen. Een qwerty toetsenbord wordt gebruikt op toetsenborden voor computers, laptops, maar ook mobiele telefoons maken tegenwoordig gebruik van een qwerty toetsenindeling.

qwerty toetsenbord
Nee
ringtones monofoon, MP3, polyfoon
i De trilfunctie van een mobiele telefoon is bedoeld om bij bepaalde gebeurtenissen (als het ontvangen van een bericht of oproep) de gebruiker te waarschuwen zonder geluid. trilfunctie Ja
netwerken , UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), GSM (2G)
i

Wi-Fi

Wifi is een techniek die draadloos internet mogelijk maakt. Data word verstuurd via een radio-zender in het modem en een ontvanger in de computer of het apparaat. Deze techniek maakt het mogelijk zonder snoeren te kunnen internetten op bijvoorbeeld laptop, computer, tablet, smartphone of zelfs camera's, televisies of afstandsbedieningen met ondersteuning voor draadloze Wifi netwerken.

wifi
Ja
i

bluetooth

Bluetooth is bedoeld voor een draadloze verbinding tussen mobiele apparaten over een korte afstand. Deze techniek wordt gebruikt voor draadloze headsets voor mobiele telefoons. Ook is het verzenden van bestanden tussen apparaten mogelijk. Apparaten die uitgerust kunnen zijn met bluetooth zijn onder andere computers, telefoons, (auto)radio's en mp3 spelers.

bluetooth
Ja
i

processor

Een processor is de rekenchip van het apparaat. Deze chip is de belangrijkste chip, en maakt alle berekeningen die nodig zijn om het apparaat zijn functies te laten uitvoeren.

processor
A6
processorsnelheid 1300 MHz
sms Ja
mms Ja
chat Ja
email Ja
internet Ja
radio Nee
kleuren wit
i

Megapixel (MP)

Megapixel staat voor één miljoen pixels. Beeldscherm en digitale beelden (foto's en video's) zijn opgebouwd uit pixels. Deze 'lichtpuntjes' hebben ieder een andere kleur, en vormen gezamenlijk het beeld. Het aantal pixels van foto's wordt veelal aangeduid in het aantal megapixels, wat dus niets anders betekent dan het aantal miljoen pixels waaruit de foto is opgebouwd.

camera
8 MP
autofocus, flitser, led flitser
i

GPS

GPS staat voor 'Global Positioning System' en is een manier van het bepalen van je positie met behulp van verschillende satellieten. Het GPS systeem wordt gebruikt voor het bepalen van de positie van navigatiesystemen en andere mobiele apparaten. Tegenwoordig zijn vrijwel alle smartphones en verschillende fotocamera's uitgerust met een GPS antenne. Hiermee kan nauwkeurig de positie van het apparaat bepaald worden en zo bijvoorbeeld een locatie aan een foto of bericht toegevoegd worden. Ook gebruiken veel mobiele apps de locatiegegevens om de inhoud van zoekresultaten te verbeteren of om informatie over de gebruiksdoelgroep te achterhalen.

GPS
Ja
apps downloaden Ja
Dual SIM Nee
soort batterij Li-Ion
standbytijd 250 uur
beltijd 600 min.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden