BlackBerry Curve 9320 specificaties

BlackBerry Curve 9320

Specificaties

Introductie:
besturingssysteem: BlackBerry OS
internet: Ja
camera: 3,2 MP
GPS:
Alle specificaties

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

BlackBerry Curve 9320 specificaties en eigenschappen

merk BlackBerry
model Curve 9320
ean 0802975659074
afmetingen 10,9 x 6 x 1,2 cm
gewicht 103 gram
afmetingen beeldscherm 2,4 inch
display resolutie 320 x 240 pixels
3D display Nee
320 x 240 pixels
iEen mobiele telefoon is in te delen in verschillende categorieën. Een smartphone bijvoorbeeld is een telefoon die met mobiel internet te gebruiken is. vorm smartphone
i

qwerty

qwerty staat voor de meestgebruikte toetsenbordindeling. De qwerty indeling wordt in de meeste westerse landen gebruikt. De letters 'qwerty' duiden op de eerste zes letters van de eerste letterregel op het toetsenbord, die qwerty vormen. Een qwerty toetsenbord wordt gebruikt op toetsenborden voor computers, laptops, maar ook mobiele telefoons maken tegenwoordig gebruik van een qwerty toetsenindeling.
qwerty toetsenbord
qwerty
ringtones monofoon, MP3, polyfoon
iDe trilfunctie van een mobiele telefoon is bedoeld om bij bepaalde gebeurtenissen (als het ontvangen van een bericht of oproep) de gebruiker te waarschuwen zonder geluid. trilfunctie Ja
intern geheugen 512 MB
extern geheugen Ja
netwerken Ja
hscsd Ja
i

OS

OS staat voor 'operating system', en betekent in het Nederlands besturingssysteem. Het besturingssysteem is de belangrijkste software van een computer, smartphone of tablet en zorgt ervoor dat het apparaat kan functioneren.
edge
Ja
i

Wi-Fi

Wifi is een techniek die draadloos internet mogelijk maakt. Data word verstuurd via een radio-zender in het modem en een ontvanger in de computer of het apparaat. Deze techniek maakt het mogelijk zonder snoeren te kunnen internetten op bijvoorbeeld laptop, computer, tablet, smartphone of zelfs camera's, televisies of afstandsbedieningen met ondersteuning voor draadloze Wifi netwerken.
wifi
Ja
iIn sommige gevallen is je telefoon als modem te gebruiken voor bijvoorbeeld je laptop of tablet. Je kunt de mobiele internetverbinding in die gevallen delen door de telefoon beschikbaar te stellen als modem. Telefoon als modem Nee
i

bluetooth

Bluetooth is bedoeld voor een draadloze verbinding tussen mobiele apparaten over een korte afstand. Deze techniek wordt gebruikt voor draadloze headsets voor mobiele telefoons. Ook is het verzenden van bestanden tussen apparaten mogelijk. Apparaten die uitgerust kunnen zijn met bluetooth zijn onder andere computers, telefoons, (auto)radio's en mp3 spelers.
bluetooth
Ja
usb Ja
besturingssysteem BlackBerry OS
processorsnelheid 806 MHz
internet Ja
radio Ja
kleuren Zwart
i

Megapixel (MP)

Megapixel staat voor één miljoen pixels. Beeldscherm en digitale beelden (foto's en video's) zijn opgebouwd uit pixels. Deze 'lichtpuntjes' hebben ieder een andere kleur, en vormen gezamenlijk het beeld. Het aantal pixels van foto's wordt veelal aangeduid in het aantal megapixels, wat dus niets anders betekent dan het aantal miljoen pixels waaruit de foto is opgebouwd.
camera
3,2 MP
zoom Ja
flitser
tweede camera Nee
apps downloaden Ja
Dual SIM Nee
soort batterij 1450 mAh
standbytijd 432 uur
beltijd 420 min.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden