HTC One M8 specificaties

HTC One M8

Specificaties

Introductie:2014
besturingssysteem: Android
internet: Ja
camera: 4 MP
GPS: Ja
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de HTC One M8 mobiele telefoon helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de HTC One M8

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

HTC One M8 specificaties

merk HTC
model One M8
introductie 2014
ean 4718487646418
hoogte 14,7
breedte 7,1
diepte 1
gewicht 160 gram
afmetingen beeldscherm 5 inch
display resolutie 1920 x 1080 pixels
3D display Nee
1920 x 1080 pixels
i Een mobiele telefoon is in te delen in verschillende categorieën. Een smartphone bijvoorbeeld is een telefoon die met mobiel internet te gebruiken is. vorm smartphone
waterbestendig Nee
stofbestendig Nee
stootvast Nee
i

qwerty

qwerty staat voor de meestgebruikte toetsenbordindeling. De qwerty indeling wordt in de meeste westerse landen gebruikt. De letters 'qwerty' duiden op de eerste zes letters van de eerste letterregel op het toetsenbord, die qwerty vormen. Een qwerty toetsenbord wordt gebruikt op toetsenborden voor computers, laptops, maar ook mobiele telefoons maken tegenwoordig gebruik van een qwerty toetsenindeling.

qwerty toetsenbord
Nee
ringtones MP3
i De trilfunctie van een mobiele telefoon is bedoeld om bij bepaalde gebeurtenissen (als het ontvangen van een bericht of oproep) de gebruiker te waarschuwen zonder geluid. trilfunctie Ja
intern geheugen kaarten Micro-SD
geheugenkaarten Micro-SD
netwerken , UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), LTE (4G), GSM (2G)
i

Wi-Fi

Wifi is een techniek die draadloos internet mogelijk maakt. Data word verstuurd via een radio-zender in het modem en een ontvanger in de computer of het apparaat. Deze techniek maakt het mogelijk zonder snoeren te kunnen internetten op bijvoorbeeld laptop, computer, tablet, smartphone of zelfs camera's, televisies of afstandsbedieningen met ondersteuning voor draadloze Wifi netwerken.

wifi
Ja
i

bluetooth

Bluetooth is bedoeld voor een draadloze verbinding tussen mobiele apparaten over een korte afstand. Deze techniek wordt gebruikt voor draadloze headsets voor mobiele telefoons. Ook is het verzenden van bestanden tussen apparaten mogelijk. Apparaten die uitgerust kunnen zijn met bluetooth zijn onder andere computers, telefoons, (auto)radio's en mp3 spelers.

bluetooth
Ja
besturingssysteem Android
processorsnelheid 2300 MHz
tekstvoorspelling T9
sms Ja
mms Ja
chat Ja
email Ja
internet Ja
radio Ja
kleuren zilver
i

Megapixel (MP)

Megapixel staat voor één miljoen pixels. Beeldscherm en digitale beelden (foto's en video's) zijn opgebouwd uit pixels. Deze 'lichtpuntjes' hebben ieder een andere kleur, en vormen gezamenlijk het beeld. Het aantal pixels van foto's wordt veelal aangeduid in het aantal megapixels, wat dus niets anders betekent dan het aantal miljoen pixels waaruit de foto is opgebouwd.

camera
4 MP
zoom Ja
autofocus, flitser
i

GPS

GPS staat voor 'Global Positioning System' en is een manier van het bepalen van je positie met behulp van verschillende satellieten. Het GPS systeem wordt gebruikt voor het bepalen van de positie van navigatiesystemen en andere mobiele apparaten. Tegenwoordig zijn vrijwel alle smartphones en verschillende fotocamera's uitgerust met een GPS antenne. Hiermee kan nauwkeurig de positie van het apparaat bepaald worden en zo bijvoorbeeld een locatie aan een foto of bericht toegevoegd worden. Ook gebruiken veel mobiele apps de locatiegegevens om de inhoud van zoekresultaten te verbeteren of om informatie over de gebruiksdoelgroep te achterhalen.

GPS
Ja
apps downloaden Ja
Dual SIM Nee
soort batterij Li-Ion
capaciteit 2600 mAh
standbytijd 496 uur
beltijd 1200 min.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden