Sluit XBeoordeel HTC One X

Om de gebruikers van de site kwalitatieve reviews te garanderen vragen wij uw mail-adres in te vullen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de reviews goed van kwaliteit zijn.

Persoonlijke gegevens worden niet weergegeven op de site. Alleen de gebruikersnaam wordt op de site weergegeven.

HTC One X review

HTC One X

Specificaties

Introductie:2012
besturingssysteem: Android OS
internet: Ja
camera: 8 MP
GPS: Ja
Alle specificaties

Review (2 beoordelingen)

specificaties: star
design: star
beeldkwaliteit: star
gebruiksgemak: star
Plaats review

2 reviews voor HTC One X

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de HTC One X mobiele telefoon. De HTC One X mobiele telefoon is door 2 consumenten beoordeeld met een 8.6 als gemiddelde rapportcijfer.

android
3 maanden in bezit.
17-09-2012
specificaties:
star 10
design:
star 8
beeldkwaliteit:
star 10
gebruiksgemak:
star 10
Review: star door android op 17-09-2012

Uitstekende mobiele telefoon! Beter dan deze HTC One X krijg je geen mobiele telefoon. Heb zelf deze witte versie en vind die persoonlijk nóg mooier dan de zwarte versie.
Je kunt werkelijk alles met deze telefoon. Het display is superieur en de rest van de eigenschappen overtreffen ook werkelijk iedere andere telefoon!

De enige nadeeltjes die ik noemen kan zijn de krasgevoeligheid van de behuizing (niet het display) en de batterijduur.

+: Design, kenmerken, mogelijkheden
- : Krasgevoeligheid behuizing (niet display), accuduur
markh
1 week in bezit.
25-04-2012
specificaties:
star 9
design:
star 8
beeldkwaliteit:
star 8
gebruiksgemak:
star 6
Review: star door markh op 25-04-2012

Qua specificaties niets mis met dit toestel. Supersnelle processor, veel geheugen, de nieuwste technieken, de HTC One X is van alle technische snufjes voorzien die men van een toptoestel verwachten mag.

De vormgeving is zoals men van HTC verwachten mag mooi en stevig. Het toestel voelt solide en sterk aan.

Het Android systeem werkt daarnaast zeer prettig en is naar alle wensen aan te passen. Het werkt overzichtelijk, snel en is duidelijk. Vele duizenden apps zijn beschikbaar voor het systeem.
Het grote nadeel van het toestel is zijn afmeting. Het is natuurlijk leuk om zo’n groot 4,7 inch display te hebben, het grote nadeel is dat het toestel hierdoor zeer fors is. Met zijn hoogte van 13 centimeter loop je weer rond met een ‘koelkast’, maar wel één met de nieuwste technische snufjes.

Kortom, concluderend een echt toptoestel met voor mij helaas te grote afmetingen. Voor degene die werkelijk het snelste en beste toestel wil hebben dat verkrijgbaar is is dit toestel de beste keuze. Maar bedenk wel dat het toestel te groot is om met één hand te bedienen en daardoor vaak niet erg gemakkelijk in gebruik is.

+: Nieuwste technische snufjes, specificaties
- : Grote afmetingen