Nokia 6303 classic specificaties

Nokia 6303 classic

Specificaties

Introductie:2e kwartaal 2009
besturingssysteem:
internet: WAP 2.0/xHTML
camera: 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, LED flits
GPS: Nee
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar


Op dit moment is de prijs voor dit product niet bekend.

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

Nokia 6303 classic specificaties en eigenschappen

merk Nokia
model 6303 classic
introductie 2e kwartaal 2009
3G Nee
2G GSM 900 / 1800 / 1900
afmetingen 108.8 x 46.2 x 11.7 mm, 57 cc
gewicht 96 g
soort beeldscherm TFT, 16Mljn kleuren
afmetingen beeldscherm 240 x 320 pixels, 2.2 inch
iEen mobiele telefoon is in te delen in verschillende categorieën. Een smartphone bijvoorbeeld is een telefoon die met mobiel internet te gebruiken is. vorm normaal
ringtones polyphone, MP3, downloadbaar
iDe trilfunctie van een mobiele telefoon is bedoeld om bij bepaalde gebeurtenissen (als het ontvangen van een bericht of oproep) de gebruiker te waarschuwen zonder geluid. trilfunctie ja
geluid - 3.5 mm audio jack
- speaker
intern geheugen 64 MB
extern geheugen microSD (TransFlash), max 4GB, 1GB inclusief
telefoonboek 2000 namen, fototelefoonboek
netwerken Class 32
hscsd Nee
i

OS

OS staat voor 'operating system', en betekent in het Nederlands besturingssysteem. Het besturingssysteem is de belangrijkste software van een computer, smartphone of tablet en zorgt ervoor dat het apparaat kan functioneren.
edge
Class 32
i

3G

3G is de aanduiding voor het 3e generatie mobiele telefoon netwerk. De eerste generatie was het analoge netwerk.

Het 2e generatie netwerk was een stuk moderner digitaal mobiele telefonie netwerk, met betere stemoverdracht.

Het 3e generatie netwerk is ook een digitaal netwerk, echter maakt dit netwerk het mogelijk grotere bandbreedte te behalen. Hierdoor is het mogelijk bijvoorbeeld te internetten op het mobiele netwerk, online videobestanden te streamen naar mobiele telefoons of te videobellen.

Er bestaan verschillende soorten 3G netwerken, maar met meestgebruikte netwerk is UMTS.


De afkorting 3G staat voor de derde generatie standaarden voor mobiele telefonie en is een verzamelnaam voor alle op de UMTS-standaard (Universal Mobile Telecommunications System) gebaseerde communicatietechnieken en apparaten. Een 3G-gsm bijvoorbeeld beschikt over een UMTS-modem.

De 3e generatie (3G) standaard is ontwikkeld als opvolger van het mobiele GSM-netwerk. Daarom wordt GSM – inclusief de daarbij horende uitbreidingen zoals EDGE – ook vaak de standaard voor mobiele telefonie van de tweede generatie (2G) genoemd. Met GSM of 2G waren voor de download transmissiesnelheden mogelijk van maximaal 220 Kbits/s.

Met 3G of UMTS is dankzij het gebruik van nieuwe technieken, zoals WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access), de transmissiesnelheid verveelvoudigd. UMTS-uitbreidingen zoals HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) en HSUPA (High Speed Uplink Packet Access), die ook tot de derde generatie mobiele telefonie behoren en worden ondersteund door de nieuwe UMTS-modems, halen transmissiesnelheden van 7,2 Mbit/s en meer.

Op dit moment zijn de drie grote exploitanten van mobiele netwerken, T-Mobile, Vodafone en KPN, voor een deel al begonnen hun mobiele netwerken met de standaard LTE (Long Term Evolution) voor de vierde generatie (4G) geschikt te maken.




Meer informatie over mobiel internet op tablet? Bekijk onze special "mobiel internet op je tablet". 3G
Nee
i

Wi-Fi

Wifi is een techniek die draadloos internet mogelijk maakt. Data word verstuurd via een radio-zender in het modem en een ontvanger in de computer of het apparaat. Deze techniek maakt het mogelijk zonder snoeren te kunnen internetten op bijvoorbeeld laptop, computer, tablet, smartphone of zelfs camera's, televisies of afstandsbedieningen met ondersteuning voor draadloze Wifi netwerken.
wifi
Nee
i

bluetooth

Bluetooth is bedoeld voor een draadloze verbinding tussen mobiele apparaten over een korte afstand. Deze techniek wordt gebruikt voor draadloze headsets voor mobiele telefoons. Ook is het verzenden van bestanden tussen apparaten mogelijk. Apparaten die uitgerust kunnen zijn met bluetooth zijn onder andere computers, telefoons, (auto)radio's en mp3 spelers.
bluetooth
Ja, v2.0
infrarood nee
usb Ja, microUSB
berichten SMS, MMS 1.3 (max 600KB), Email, IM
internet WAP 2.0/xHTML
games 4 + downloadbaar
kleuren Staal, matzwart
i

Megapixel (MP)

Megapixel staat voor één miljoen pixels. Beeldscherm en digitale beelden (foto's en video's) zijn opgebouwd uit pixels. Deze 'lichtpuntjes' hebben ieder een andere kleur, en vormen gezamenlijk het beeld. Het aantal pixels van foto's wordt veelal aangeduid in het aantal megapixels, wat dus niets anders betekent dan het aantal miljoen pixels waaruit de foto is opgebouwd.
camera
3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, LED flits
videocamera Ja, VGA@15fps
tweede camera nee
i

GPS

GPS staat voor 'Global Positioning System' en is een manier van het bepalen van je positie met behulp van verschillende satellieten. Het GPS systeem wordt gebruikt voor het bepalen van de positie van
navigatiesystemen en andere mobiele apparaten. Tegenwoordig zijn vrijwel alle smartphones en verschillende fotocamera's uitgerust met een GPS antenne. Hiermee kan nauwkeurig de positie van het apparaat bepaald worden en zo bijvoorbeeld een locatie aan een foto of bericht toegevoegd worden. Ook gebruiken veel mobiele apps de locatiegegevens om de inhoud van zoekresultaten te verbeteren of om informatie over de gebruiksdoelgroep te achterhalen. GPS
Nee
media MP3/MP4/eAAC speler
overig - Stereo FM radio met RDS
- Java MIDP 2.0
- Flash Lite 3
- Nokia Maps
- Voice memo
soort batterij Standaard batterij, Li-Ion 1050 mAh (BL-5CT)
standbytijd Tot 450 uur
beltijd Tot 7 uur
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden