PHILIPS BT110B

PHILIPS BT110B

Specificaties

Introductie:
geluidvermogen:
voeding: batterijen
bluetooth: is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding mogelijk met iPod/iPhone/iPad en andere Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets of zelfs laptops. Zo luistert u eenvoudig en draadloos naar uw favoriete muziek en krijgt u prachtig geluid van video's of games via deze luidspreker. Spatwaterbestendig ontwerpHet spatwaterbestendige ontwerp laat u genieten in vochtige en regenachtige omgevingen. De interne onderdelen zijn getest volgens strenge IPX4-normen en bewezen beschermd tegen blootstelling aan de elementen. Zo kunt u van muziek genieten in de badkamer, keuken en zelfs buiten ongeacht de weersomstandigheden. PrijzenAanbevolen voor jouLaatst bekekenSchrijf je in voor onze nieuwsbriefAanmeldenServiceVragen?ContactVeilig kopen; hulp, tips & alertsAlgemeenOver Kieskeurig.nlReviewsBest reviewedSchrijf een reviewTestpanelAlle categorieënArchiefZakelijkWebwinkel aansluitenPartnersWinkeloverzichtVolg ons opYoutubeGoogle plusFacebookTwitterDe vergelijker voor alles met een stekker.
Alle specificaties

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

PHILIPS BT110B

  • Introductie

    ?

  • Prijs

    Niet leverbaar

  • Beoordeling

    / 0

  • vermogen

    ?

  • bluetooth

    is een draadloze communicatietechnologie met ..

Op zoek naar PHILIPS BT110B portable speaker? De PHILIPS BT110B is op dit moment niet verkrijgbaar, het product (portable speaker) is verouderd of binnenkort pas leverbaar. Bekijk alle specificaties en producteigenschappen en je vragen over dit product kun je op de vragenpagina stellen aan andere consumenten. Benieuwd naar wat andere consumenten vinden van de PHILIPS BT110B? De PHILIPS BT110B is op dit moment nog niet beoordeeld. Plaats zelf als eerste een review en laat andere consumenten met jouw beoordeling weten wat je ervaring is met de PHILIPS BT110B!

Specificaties

Merk: PHILIPS
Model:BT110B
Introductie:

 

geluidvermogen
voeding batterijen
bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding mogelijk met iPod/iPhone/iPad en andere Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets of zelfs laptops. Zo luistert u eenvoudig en draadloos naar uw favoriete muziek en krijgt u prachtig geluid van video's of games via deze luidspreker. Spatwaterbestendig ontwerpHet spatwaterbestendige ontwerp laat u genieten in vochtige en regenachtige omgevingen. De interne onderdelen zijn getest volgens strenge IPX4-normen en bewezen beschermd tegen blootstelling aan de elementen. Zo kunt u van muziek genieten in de badkamer, keuken en zelfs buiten ongeacht de weersomstandigheden. PrijzenAanbevolen voor jouLaatst bekekenSchrijf je in voor onze nieuwsbriefAanmeldenServiceVragen?ContactVeilig kopen; hulp, tips & alertsAlgemeenOver Kieskeurig.nlReviewsBest reviewedSchrijf een reviewTestpanelAlle categorieënArchiefZakelijkWebwinkel aansluitenPartnersWinkeloverzichtVolg ons opYoutubeGoogle plusFacebookTwitterDe vergelijker voor alles met een stekker.

PHILIPS BT110B portable speaker prijzen

Op dit moment zijn geen prijzen voor de PHILIPS BT110B portable speaker bekend.

PHILIPS BT110B review

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Beoordeel als eerste!

Recentste review


Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats als eerste een beoordeling en laat andere consumenten weten wat jou ervaring is met de PHILIPS BT110B portable speaker!