GoPro actioncams

GoPro actioncams leggen alle actie vast. Full-HD beelden tijdens wintersport, surfen, fietsen of circuitracen. De helmcamera's van GoPro leggen alles haarscherp vast! De videocamera's van GoPro worden standaard geleverd met waterdichte behuizing die de camera tot 40 meter diepte beschermd. Zo kun je dus direct aan de slag!

GoPro actioncams

GoPro actioncams leggen alle actie vast. Full-HD beelden tijdens wintersport, surfen, fietsen of circuitracen. De helmcamera's van GoPro leggen alles haarscherp vast! Uiterste flexibele montagemogelijkheden door de vele accessoires, haarscherpe video, ook bij snelle beweging en robuustheid zijn enkele eigenschappen die van de GoPro camera's de perfecte actioncam maken om alle actie vast te leggen!

Actioncams

GoPro actioncams hebben hun naam te danken aan de manier van gebruik. Als de naam al aangeeft zijn de camera's van GoPro uitermate geschikt om actie vast te leggen. Ga je bijvoorbeeld surfen? Racen op het circuit met motor of auto? Fietsen? Snowboarden of skiën op wintersport? De GoPro legt alle actie haarscherp in HD beeld vast!
Inmiddels is de derde generatie GoPro camera's beschikbaar, de GoPro Hero 3. Deze serie actioncams is daarnaast recentelijk uitgebreid met een nieuwe serie Hero 3 + camera's.

Robuust, onverwoestbaar

De actioncams van GoPro kunnen tegen een stootje. Standaard worden de GoPro helmcamera's geleverd met een waterdichte behuizing. Hiermee is de GoPro camera beschermd tegen vuil, stof en natuurlijk water. Dit maakt de GoPro Hero 3 camera's uitermate geschikt om alle actie mee vast te leggen. Van mountainbikewedstrijd in de modder, tot surfacties op het water of zelfs een duiksessie onder water. De GoPro camera's kunnen het hebben!

Flexibele montage

De GoPro actioncams zijn vrijwel overal op te monteren. Op de helm als helmcamera, met het speciale harnas op de borst, op een voertuig met een zuignap of zelfs in een kite of vlieger met een speciale bevestigingsaccessoire; met de speciale GoPro accessoires is alles mogelijk!

GoPro Hero 3+, de nieuwste generatie GoPro

De nieuwe GoPro serie, de GoPro Hero 3+ serie, is voorzien van de nieuwste technologie. De GoPro Hero 3+ maakt video met een framerate tot 120 beelden per seconde. Hiermee kun je vloeiende slow-motion acties toevoegen aan je video. Ook de opname in UHD (ultra HD) resolutie behoort tot de mogelijkheden.

4K en Full-HD video

Video is het mooist wanneer de beelden haarscherp zijn. Pas dan kan elk detail opgemerkt worden. De actioncams uit de Hero 3 + serie van GoPro zijn voorzien van full-HD video opname mogelijkheden. Hierdoor vallen alle details nog beter op en legt de GoPro Hero 3 + alle momenten haarscherp vast.
Het topmodel uit de GoPro Hero 3 plus serie, de GoPro Hero 3 Plus Black Edition is zelfs in staat videobeelden te schieten in 4K resolutie. Deze opnamemodus maakt videobeelden die maar liefst vier keer scherper zijn dan full-HD video!

Tot 120 beelden per seconde

En.... De perfecte golf gepakt op de surfplank! Dat ene moment is zo voorbij, dat wil je niet missen! De actioncams uit de Hero 3 plus serie nemen videobeelden tot wel 120 beelden per seconde op. Dit maakt super-slowmotion afspelen mogelijk. Hiermee kan je iedere actie, hoe kort ook, nóg beter overbrengen.
Daarnaast zorgt deze hoge framerate ervoor dat iedere beweging uiterst vloeiend weergegeven wordt, hoe snel de beweging ook is!

Hoge kwaliteit foto's

Naast haarscherpe HD video's is de GoPro Hero 3 + actioncam ook in staat verbluffende foto's te schieten. Met de Hero 3+ Black Edition kun je stilstaande beelden maken tot maar liefst 12 megapixels. De black edition maakt er hiervan zelfs maximaal 30 per seconde!

Superview groothoek

Met de groothoeklens van de GoPro camera's ben je ervan verzekerd dat je actie in beeld is. De groothoeklens zorgt ervoor dat niet alleen alles wat zich voor de camera bevindt in beeld is, maar ook alles naast, boven en onder de lens. De bolle, iets uitstekende lens brengt alles haarscherp in beeld!

GoPro Hero 3+ actioncams

De GoPro Hero 3+ is de opvolger van de populaire Hero 3 actioncams van GoPro. Verbeterde opname tijdens slechte lichtomstandigheden, nóg hogere videoresolutie en compacter design kenmerken de populaire sportcamera. De Hero 3+ is beschikbaar in de Silver edition en Black edition.

GoPro Hero 3+ Black Edition

GoPro Hero 3+ Black Edition

 • 4K video met 15 frames per seconde (15fps.)
 • Full-HD video met 60 frames per seconde (30 fps.)
 • 12 megapixel foto's - tot maarliefst 30 per seconde
 • Ingebouwde WiFi-verbinding
 • Wifi-afstandsbediening inclusief

GoPro Hero 3+ Silver Edition

GoPro Hero 3+ Silver Edition

 • Full-HD (1080p) video met 60 frames per seconde (60 fps.)
 • 10 megapixel foto's (tot 10 per seconde)
 • Ingebouwde WiFi-verbinding
 • Wifi-afstandsbediening optioneel

GoPro Hero 3 White Edition

GoPro Hero 3 White Edition

 • Full-HD video met 30 frames per seconde (30 fps.)
 • 5 megapixel foto's
 • Ingebouwde WiFi-verbinding
 • Wifi-afstandsbediening optioneel
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden