GoPro Hero 4 actioncam

Filmen in 4K Ultra HD resolutie, atijd en overal. Met de nieuwe GoPro Hero 4 actioncams is het mogelijk! Leg de actie haarscherp vast en kijk de video's direct terug op het ingebouwde beeldscherm. Met de vele accessoires die beschikbaar zijn monteer je de camera op ieder oppervlak. Lees hier alles over de GoPro Hero 4 silver en black edition.

GoPro Hero 4 actioncam

De gopro Hero 4 is de opvolger van de populaire Gopro hero 3+. Net als de vorige actioncam van Gopro is de Hero 4 beschikbaar is een meerdere varianten. De silver edition is voorzien van ingebouwd touchscreen waarop de video’s teruggekeken kunnen worden. De Hero 4 black edition is het topmodel en voorzien van twee keer snellere processor waardoor filmen in 4K mogelijk is met 30 beelden per seconde.

Hero 4: tot twee keer zo krachtig

Het topmodel, de GoPro Hero 4 black edition, maakt het mogelijk beelden op te nemen in 4K resolutie met een frame-rate van 30 beelden per seconde. Hiermee zijn vloeiende video’s vast te leggen op de hoogste resolutie. Om filmen met deze resolutie mogelijk te maken is de processor van de Hero 4 Black edition maar liefst twee keer zo krachtig als die van de Hero 3+.

4K ultra HD video

De Hero 4 filmt moeiteloos de meest vloeiende beelden in 4K ultra HD resolutie. Dit houdt in dat video’s worden vastgelegd op een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Ter vergelijking: Full-HD beelden hebben ‘slechts’ een resolutie van 1920 x 1080 pixels. 4K resolutie is dus maar liefst viermaal scherper dan Full-HD!

De Hero 4 Black Edition neemt 4K beelden op met een frame-rate van maximaal 30 frames per seconde.

Slow motion in Full-HD

Naast de 4K Ultra-HD resolutie ondersteunt de Hero 4 black edition Full-HD video-opname met 120 frames per seconde. Dit maakt het mogelijk haarscherpe slow-motion video’s vast te leggen. Daarnaast is deze modus uitermate geschikt voor zeer snelle bewegingen vast te leggen. Ideaal dus voor de actieve sporter!

GoPro Accessoires

Bij de actioncams van Gopro draait het om de accessoires. Standaard worden de cameraatjes geleverd met een waterdichte behuizing. Deze behuizing is aan te sluiten op verschillende montagesteuntjes. Deze maken het mogelijk de camera te bevestigen op auto, fiets, surfplank en andere sport-gerelateerde voorwerpen. Daarnaast zijn accessoires beschikbaar waarmee de camera te bevestigen is op het lichaam of aan kleding of zelfs op de rug van een hond. De selfiestick zorgt ervoor dat je ook jezelf altijd goed in beeld kunt brengen.

GoPro Hero 4 silver edition

De Gopro Hero 4 silver edition is voorzien van dezelfde krachtige videomogelijkheden als de Hero 3+ Black Edition, maar dan met ingebouwd display. Bekijk voortaan dus direct de video’s die je geschoten hebt!

Specificaties Gopro hero 4 Silver

GoPro Hero 4 Black Edition

De GoPro Hero 4 black edition is het nieuwe topmodel actioncam. De black edition heeft tweemaal zoveel rekenkracht als de silver edition en kan daarmee 4K video opnemen met maar liefst 30 beelden per seconde. Daarnaast zijn slow-motion video’s mogelijk in Full-HD beeldkwaliteit.

Specificaties Gopro Hero 4 Black edition

Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden