HP Pavilion dm4-2100ed review

HP Pavilion dm4-2100ed

Specificaties

Introductie:2011
besturingssysteem: Windows 7 Home Premium
kloksnelheid: 2,40 GHz
intern geheugen: 6 GB
Alle specificaties

Review (1 beoordelingen)

Snelheid: star
Gebruiksgemak: star
Design: star
Prijs/kwaliteit verhouding: star
Plaats review

1 review voor HP Pavilion dm4-2100ed

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de HP Pavilion dm4-2100ed laptop. De HP Pavilion dm4-2100ed laptop is door één consument beoordeeld met een 8.8 als rapportcijfer.

markh
6 maanden in bezit.
06-11-2012
Snelheid:
star 8
Gebruiksgemak:
star 9
Design:
star 9
Prijs/kwaliteit verhouding:
star 9
Review: star door markh op 06-11-2012

Ik heb deze laptop sinds een half jaartje in bezit en ben er zeer over te spreken. Na 3 HP laptops versleten te hebben is dit mijn vierde aanwinst.
De voorgangers hadden alle drie veel problemen met slechte accu's. Tot op heden is de accu van deze laptop nog niet slechter geworden, en dat terwijl de laptop vrijwel dagelijks een uur of 8 gebruikt wordt.
Naast de accu ben ik zeer te spreken over de rest van de prestaties. De laptop is erg snel met de i5 processor, het geheugen is van meer dan voldoende omvang en de harde schijf is ook goed groot (al zet ik er vrijwel geen films of grote hoeveelheden muziek op).

De vormgeving is het voornaamste waarom ik voor deze laptop ben gegaan. De laptop is met het 14 inch breedbeeldscherm een compacte laptop. Daarnaast is het gewicht niet heel erg groot wat de draagbaarheid ten goeden komt.

Conclusie: een zeer mooie laptop, die alle programma's goed en stabiel draait. Draagbaar en zeer fijn om mee te werken.

+: Prestaties, accu, draagbaarheid
- : -