Rockstar Games Grand Theft Auto V vragen en antwoorden

Rockstar Games Grand Theft Auto V

Specificaties

Introductie:17-09-2013
ontwikkelaar: Rockstar Games
genre: actie, avontuur
leeftijd:
online:
Alle specificaties

Review (2 beoordelingen)

verhaal: star
vermaak: star
speelduur: star
beeld: star
geluid: star
Plaats review

Rockstar Games Grand Theft Auto V: 3 vragen

Vraag:
iphone
22-09-2013
Reageer!

Weet iemand wanneer dit spel nu écht online gespeeld kan worden?

Vraag:
android
21-09-2013
Reageer!

Hoe werkt het spelen met 3 personages waar ik overal over lees? Heb je 3 personen waarmee je dezelfde wereld doorlopen kunt? Heb je dan ook met alle 3 de personen een andere status? (of neemt hij bij ieder persoon de status van de anderen over). Zijn de missies die je kunt spelen ook afhankelijk van de persoon?
Ik twijfel door het gebruik van meerdere personages of ik de game wel aan wil schaffen. Verpest het gebruik van 3 personages de game niet?

Vraag:
sde
21-09-2013
Reageer!

Helaas heb ik hem nog niet weten te bemachtigen. Den Haag, Rotterdam, Utrecht, overal geweest en overal uitverkocht. Weet iemand waar de game in omgeving Zuid Holland/Utrecht nog verkrijgbaar is?

Waarom koop je hem niet online? Vaak de volgende dag al in huis en ik zie hier op mediaplaats dat er nog verschillende aanbieders zijn die de volgende werkdag leveren... Overigens, gisteren was hij in Leiden nog verkrijgbaar.
Online kopen inderdaad! Werkt het makkelijkst. Helaas lopen de levertijden wel op inderdaad... Maarja, echte fans kopen hem natuurlijk ook tijdens de nachtopening!
Ik heb hem intussen online besteld. De levertijd wordt geschat op dinsdag, wat ik aanvaardbaar vond. Ben erg benieuwd!
Online kopen is inderdaad het makkelijkst. Daarnaast komt de game begin oktober bij de meeste winkels weer op voorraad, je kunt dus ook gewoon 10 dagen wachten nog even :)