GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE review

GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE

Specificaties

Introductie:2013
soort beeldsensor:
aantal beeldsensoren:
megapixels foto: 12
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE videocameras / camcorder helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE

Bekijk alternatieven

Review (1 beoordelingen)

beeldkwaliteit: star
geluidskwaliteit: star
gebruiksvriendelijkheid: star
functies: star
Plaats review

1 review voor GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE videocamera / camcorder. De GoPro HD HERO3 BLACK ADVENTURE videocamera / camcorder is door één consument beoordeeld met een 8.8 als rapportcijfer.

markh
3 maanden in bezit.
13-12-2013
beeldkwaliteit:
star 10
geluidskwaliteit:
star 9
gebruiksvriendelijkheid:
star 9
functies:
star 7
Review: star door markh op 13-12-2013

De GoPro actioncams zijn geweldige cameraatjes om bij alle sporten HD filmpjes te maken. Ik heb de Hero 2 gehad, de Hero 3 en nu de Hero 3 Black Adventure (GoPro Hero 3+) aangeschaft.
Nieuw is de 4K filmresolutie, waarmee je 4 keer scherpere video's maakt dan Full-HD films. Jammer van deze functionaliteit is echter dat deze maximaal 15 frames per seconde opneemt. Dit is dus alleen leuk voor versneld afgespeelde video's, voor normale films is deze framerate te laag, laat staan voor slow-motion film, daar is de 4K resolutie dus onbruikbaar.
In Full-HD is de beeldkwaliteit echter uitstekend met een maximaal van 60 frames per seconde. De GoPro Hero 3+ presteert ook bij slechte lichtomstandigheden zeer goed, beter dan alle voorgangers. Foto's (maximaal 12 megapixel, 30 stuks per seconde) zijn ook erg mooi.
Met de afstandsbediening is de GoPro zeer goed bedienbaar.

Dit is mijn derde GoPro en de beste die ik tot nu toe in handen gehad heb, al is de 4K resolutie in de praktijk onbruikbaar.

+: Superscherp beeld, Full-HD met 60 beelden per seconde
- : 4K resolutie is door lage framerate (15 fps) vrij onbruikbaar