Apple bevestigd iPad 2 onthulling op 2 maart


woensdag 23 februari 2011 | Categorie: tablets
Tags: iPad 2, Apple, tablet
Apple heeft bevestigd dat de iPad 2 op 2 maart officieel onthuld zal worden. Het bedrijf heeft op die dag een media-event gepland waarvoor de uitnodigingen vandaag verspreid zijn.

De uitnodigingen voor dit evenement bevatten naast de uitnodiging voor aanwezigheid ook een bijlage. Deze bijlage toont een kalender van 2 maart, zoals deze op de iPad en iPhone weergegeven word. Echter krult de kalender om, en achter deze kalender valt een afbeelding te zien van een iPad!

2 maart is het dan dus eindelijk zover: De iPad 2 word aan het publiek geshowd!

Over Apple's tweede tablet, de iPad 2, word al lange tijd gespeculeerd. Al vele verschillende introductiedata zijn genoemd. Daarbovenop kwam gisteren het nieuws dat de levering van de iPad 2 waarschijnlijk twee maanden vertraging oploopt. Dit komt door een recente verandering in het design. Apple heeft zich tot nu toe buiten dit nieuws gehouden en tot voorkort niets verteld of bevestigd over de komst van een opvolger van hun populaire tablet. Vandaag kwam daar dus verandering in, in de vorm van een uitnodiging voor het event.De bijlage van de uitnodiging die tech-site engadget.com ontving

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden