HTC lanceert nieuwe 'One' serie smartphones


maandag 27 februari 2012 | Categorie: mobiele telefoons
Tags: HTC One X, HTC One S, HTC One V, Android 4.0, smartphone
HTC heeft een nieuwe serie smartphones aangekondigd. De smartphones krijgen de naam HTC One X, HTC One S en HTC One V. De nieuwe serie biedt voor ieder wat wils.

De HTC One X is voorzien van een krachtige quad-core processor, de One S van een dual-core processor en de One V heeft een minder snelle single-core processor. Alle drie de toestellen zijn voorzien van de nieuwste versie van Google’s Android besturingssysteem voor smartphones, Android 4.0.

HTC One X
De HTC One S is het vlaggenschip uit de nieuwe serie. Deze telefoon is voorzien van een quad-core processor en een groot touchscreen van 4,7 inch met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Als besturingssysteem is gekozen voor het populaire Android 4.0 OS van Google.


HTC One S
De HTC One S is een kleinere variant van de HTC One X. De One S is voorzien van een 4,3 inch touchscreen en een 1,5 Ghz dual-core processor. Met een dikte van slechts 8 mm is het toestel zeer handzaam. Ook de HTC One S draait op het Android 4.0 besturingssysteem.


HTC One V
De HTC One V is de kleinste uit de familie. Met een touchscreen van 3,7 inch is het toestel een stuk kleiner dan de andere One smartphones. Ook qua specificaties is de One V minder dan de One S en One X. De One V is voorzien van een 1 GHz single-core processor. Net als zijn grote broers is ook deze smartphone voorzien van versie 4.0 van het Android OS.


Vanaf 2 april is de HTC One X in de Benelux te koop voor een adviesprijs van 649 euro. De HTC One V zal medio april volgen voor een prijs van om en nabij de 329 euro. Als laatste zal de HTC One S beschikbaar komen. De verwachte introductiedatum voor deze smartphone is eind april voor een adviesprijs van 549 euro.


Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

GSMplek
Leuke serie telefoons, voor ieder wat wils. Vooral de One X is een zeer modern en neusje-van-de-zal-toestel. Belooft een hoop goeds!
02-03-2012, 16:41u
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden