Nieuwe iPad wordt op 7 maart onthuld


vrijdag 2 maart 2012 | Categorie: tablets
Tags: iPad 3, Apple, tablet
Eindelijk is het dan zover: Apple heeft een uitnodiging met de tekst 'We have something you really have te see. And touch.' de wereld in gestuurd. De uitnodiging is voor een pers-event, dat gehouden zal gaan worden op 7 maart. De verwachting is dat het bedrijf op deze dag onder andere de nieuwe iPad 3 zal onthullen.

De uitnodiging laat een aanraakscherm zien met een drietal pictogrammen. Hierbij zou het gaan om de nieuwe iPad 3. Er werd al langer gespeculeerd dat er een nieuwe iPad op de agenda stond, nu lijkt dit dus bevestigd. Wat opvalt is dat het apparaat voorzien is van een display met een zeer hoge resolutie, wat resulteert in zeer scherp beeld. Een verbeterd display is iets wat door velen verwacht word bij de nieuwe iPad.

Naast de nodige verbeteringen aan het display zal ook aan de snelheid van de processor gewerkt zijn. Gespeculeerd word dat de nieuwe iPad 3 wel eens uitgerust zou kunnen zijn met een quad-core processor. Dit zou onder andere de weergave van zeer vloeiende HD video mogelijk maken.

Naast de nieuwe tablet computer wordt ook een nieuwe Apple TV verwacht, eveneens met meer rekenkracht wat het afspelen van full-HD 1080p beelden mogelijk maakt.

Op 7 maart zullen we alles weten over de nieuwe iPad, althans, we gaan ervan uit dat tijdens het pers evenement dat Apple die dag organiseert de nieuwe iPad onthuld zal worden. Nog even afwachten dus;)

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden