Sony onthult Playstation 4 console en prijs


dinsdag 11 juni 2013 | Categorie: spelcomputers
Tags: Playstation 4, PS4, Sony
De Playstation 4 wordt al enige tijd verwacht. Op de persconferentie in februari dit jaar werd de Playstation 4 dan ook officieel aangekondigd. Een groots evenement werd georganiseerd, maar tot teleurstelling van velen werd de console nog niet getoond.

Intussen zijn we een aantal maanden verder. In de afgelopen maanden werd steeds meer bekend over de Playstation 4 en zijn kunnen. Helaas bleef het design nog onbekend. In mei 2013 plaatste Sony zelf een video online waarin de eerste beelden van de Playstation 4 opdoken. Helaas was echter nog niet de gehele console te zien.

Design


Vandaag heeft Sony dan eindelijk de gehele console aan het publiek getoond. In een persconferentie heeft het bedrijf de console uitbundig geshowd. De Playstation 4 heeft net als de xBox One een meer volwassen uitstraling gekregen ten opzichte van de vorige generatie spelcomputers. De Playstation 4 heeft een design dat bestaat uit een glanzend deel en een mat deel. Dit doelt op de tweedeling in mogelijkheden: aan de ene kant gaming en de andere kant multimedia.

Onderstaande foto's zijn door Sony gepubliceerde foto's van de Playstation 4. (klik op een afbeelding voor grote weergave)Prijs Playstation 4


Sony heeft naast het design van de Playstation 4 ook de verkoopprijs bekend gemaakt. De Playstation 4 gaat, anders dan verwacht, voor aanzienlijk minder geld over de toonbank dan zijn voorgangers bij introductie. De Playstation 4 gaat €399 kosten, waar de verwachting was dat de prijs rond de 600 euro zou zijn. Met 399 euro is de Playstation 4 dan ook voordeliger dan de xBox One.


Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

bravia
En toch heeft Sony de verwachtigen weer weten te overtreffen bij mij! Wat een prachtapparaat is het geworden en hoe blij was ik toen de prijs bekend werd. Ik ben een echte Sony fan en ga dit apparaat dan ook zeker aanschaffen!
26-06-2013, 15:35u
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden