HTC Legend review

HTC Legend

Specificaties

Introductie:Aangekondigd:2010, februari
Verkrijgbaar. Introductie: 2010, maart
besturingssysteem: Android OS v2.1 (Eclair)
internet: HTML
camera: 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus,
GPS: ja, met A-GPS
Alle specificaties

Review (1 beoordelingen)

specificaties: star
design: star
beeldkwaliteit: star
gebruiksgemak: star
Plaats review

1 review voor HTC Legend

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de HTC Legend mobiele telefoon. De HTC Legend mobiele telefoon is door één consument beoordeeld met een 9.5 als rapportcijfer.

markh
6 maanden in bezit.
17-11-2010
specificaties:
star 9
design:
star 10
beeldkwaliteit:
star 9
gebruiksgemak:
star 10
Review: star door markh op 17-11-2010

Geweldige telefoon. Ten eerste is de behuizing, die uit één stuk aluminium gemaakt is zeer stevig en mooi. De telefoon is volledig krasbestendig en voelt zeer solide aan.

Daarnaast is het Android besturingssysteem ook super. Het werkt snel, blijft snel, loopt niet vast en heeft zeer veel apps ter beschikking. Voor vrijwel elke functie die de gebruiker maar wenst is wel een app beschikbaar.

Een abonnement met een internetverbinding is zeker wel nodig. De telefoon is pas echt bruikbaar met een constante internetverbinding. Op deze manier wordt je voortdurend voorzien van de nieuwe mails, het weer, de tv-gids en nieuws bijvoorbeeld.

Het enige minpuntje wat tot nu toe naar voren gekomen is, is de werktijd op een volle accu. Bij intensief gebruik van spelletjes, internet of de muziekspeler houdt de telefoon het soms niet eens een dag vol op een volle accu. Nu helpt het als de update-intervallen lager worden ingesteld. Op deze manier zoekt de telefoon niet elke minuut meer naar bijvoorbeeld nieuws of e-mail, maar elk half uur. Ook de displayverlichting lager instellen heeft positieve invloed op de levensduur. Echter blijft het dan soms moeilijk een dag met een acculading te doen.

Kortom, deze telefoon is zeker een aanrader. Hij is veelzijdig door het Google Android besturingssysteem, bezit alle functies die van een moderne smartphone verwacht mogen worden en is daarnaast ook nog eens zeer fraai en stevig door het gebruik van één enkel stuk aluminium voor de behuizing. Het enige minpuntje is de accu-duur. Na het aanpassen van instellingen is deze echter acceptabel.

+: Behuizing, Google Android besturingssysteem, veelzijdigheid
- : Accuduur