Sluit XBeoordeel GoPro Hero3

Om de gebruikers van de site kwalitatieve reviews te garanderen vragen wij uw mail-adres in te vullen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de reviews goed van kwaliteit zijn.

Persoonlijke gegevens worden niet weergegeven op de site. Alleen de gebruikersnaam wordt op de site weergegeven.

GoPro Hero3 review

GoPro Hero3

Specificaties

Introductie:2012
soort beeldsensor:
aantal beeldsensoren: 1
megapixels foto: 5
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de GoPro Hero3 videocameras / camcorder helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de GoPro Hero3

Bekijk alternatieven

Review (2 beoordelingen)

beeldkwaliteit: star
geluidskwaliteit: star
gebruiksvriendelijkheid: star
functies: star
Plaats review

2 reviews voor GoPro Hero3

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de GoPro Hero3 videocamera / camcorder. De GoPro Hero3 videocamera / camcorder is door 2 consumenten beoordeeld met een 9.4 als gemiddelde rapportcijfer.

sde
3 maanden in bezit.
11-02-2013
beeldkwaliteit:
star 10
geluidskwaliteit:
star 9
gebruiksvriendelijkheid:
star 10
functies:
star 10
Review: star door sde op 11-02-2013

De GoPro camera's zijn de beste die je kunt kopen voor sporten. Wil je jezelf al sportend vastleggen? Dan is een GoPro camera onmisbaar!
Tot nu toe heb ik alle versies van GoPro gehad, en deze is wederom een topcamera! Haarscherpe beelden, zowel met de foto's van 12 megapixels als de bewegende HD videobeelden. Deze GoPro is de beste tot nu toe en overtreft werkelijk alle andere actioncams.
Wat de GoPro Hero 3 nog beter maakt is dat er een groot assortiment aan montagesteuntjes dat beschikbaar is. Ik heb daarnaast ook nog een stootvaste en waterbestendige behuizing aangeschaft waardoor deze HD camera voortaan overal mee naartoe kan zonder zorgen te maken over de veiligheid van de camera.
Ben je op zoek naar een camera om jezelf in actie vast te leggen? Zoek niet verder en schaf deze GoPro aan! Je zult er nooit spijt van krijgen!

+: Beeldkwaliteit, mogelijkheden, beschikbare accessoires
- : geen
markh
3 maanden in bezit.
12-12-2012
beeldkwaliteit:
star 10
geluidskwaliteit:
star 7
gebruiksvriendelijkheid:
star 10
functies:
star 9
Review: star door markh op 12-12-2012

De perfecte camera voor alle opnames tijdens sporten. Hiermee maak je super opnamen tijdens bijvoorbeeld mountainbiken, surfen, motorrijden en vrijwel alle andere sporten.
Met de meegeleverde accessoires kun je de GoPro overal op monteren. Een waterdichte behuizing maakt het helemaal af.
De beeldkwaliteit is super, Full-HD, zeer gedetailleerde opnamen. Het enige minpuntje is af en toe het geluid. Zeker met veel wind of in de waterdichte behuizing valt het geluid wat tegen, al weet ik niet of een andere camera onder die omstandigheden wel zou werken. Daarnaast worden de actiefilmpjes toch in de meeste gevallen bewerkt met muziek, dus heel erg kan ik het nou ook weer niet vinden.
Het is een niet heel uitgebreide camera met allerlei programma's en veel geavanceerde instellingen. Er is een aan en uit knop en een opnameknop. Ook een display om de filmpjes te bekijken is niet standaard maar kan optioneel gekocht worden. Nu is dit natuurlijk wel het doel van de camera: een snel te bedienen camera onder alle omstandigheden. Heel erg is het dus niet dat hij zo eenvoudig is, het gaat om het beeld en dat is uitmuntend!
Conclusie: een pure aanrader voor iedereen die graag filmpjes wil maken van (extreme) sporten!

+: Beeldkwaliteit, bevestigingsmogelijkheden
- : Geen, als ik echt iets moet noemen: het geluid bij veel wind, schokken of in de waterbehuizing