Introductie Apple iPad 2 in april 2011?


maandag 27 december 2010 | Categorie: tablets
Tags: iPad, iPad 2, tablet, iOS 4
De iPad 2, de opvolger van Apple's populaire iPad tablet pc wordt al een tijdje verwacht. Echter zijn er nu door verschillende bronnen concrete data uitgelekt wanneer de iPad2 gelanceerd zal worden.

Verschillende bronnen, die veelal producenten van onderdelen van de iPad 2 zijn, spreken over een introductie in april 2011. Dit is ongeveer een jaar nadat de originele iPad geïntroduceerd werd, en klinkt dus aannemelijk.

Of dit ook echt het geval is blijft uiteraard afwachten, Apple brengt zoals gewoonlijk pas op het laatste moment informatie naar buiten. Officiële informatie is dus nog niet beschikbaar vooralsnog.

De iPad 2 zal naar verluid een aantal veranderingen hebben ten opzichte van zijn populaire voorganger. Het gaat waarschijnlijk om een tablet met een verbeterd en kleiner display van 7 inch, iets meer dan 2 inch kleiner dus dan zijn voorganger. Daarnaast zal de iPad 2 waarschijnlijk voorzien zijn van een USB aansluiting en een verbeterde accu voor een langere gebruiksduur.

Over de prijzen die Apple voor de nieuwe iPad gaat rekenen is nog niets bekend, maar verwacht word dat deze vergelijkbaar zullen zijn met die van de iPad tijdens de introductie, van 500 euro tot zo'n 800 euro dus.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden