Nieuwe iPod Nano krijgt een camera


dinsdag 5 april 2011 | Categorie: MP3- / MP4-spelers
Tags: iPod Nano, mp3-speler
De nieuwe iPod Nano krijgt een camera. Dit blijkt uit een gelekte foto van de behuizing van de nieuwe iPod Nano. De afbeelding toont een behuizing van een iPod Nano zoals we die op dit moment kennen, echter zit er aan de rechterbovenhoek een opening voor een camera.

De nu gelekte foto beeld een iPod Nano af met een opening die op de toepassing van een camera duidt. De rest van de behuizing is gelijk aan die van de huidige iPod Nano. De verwachting is dan ook dat het uiterlijk van de MP3 speler niet veranderen zal.

Naar verwachting zullen we in september dit jaar de nieuwe Nano te zien krijgen. Apple introduceert jaarlijks rond die tijd de nieuwe iPod lijn. Dan zal dus ook duidelijk worden of we voortaan met onze iPod Nano ook foto's kunnen maken.

De foto is gepubliceerd op een Chinese Apple- fansite Apple Pro, een website die al eerder geruchten publiceerde die bleken te kloppen. Zo wist de site te melden dat de iPod Nano voorzien zou zijn van een klein touchscreen, iets dat bij introductie ook daad werkelijk bleek te kloppen.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden