Apple iPad 2 in de winkels in Nederland


vrijdag 25 maart 2011 | Categorie: tablets
Tags: Apple, iPad 2, tablet
Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Het lange wachten van velen is voorbij. De nieuwe tablet computer van Apple, de iPad 2 is vanaf vanmiddag 17u verkrijgbaar in Nederlandse winkels.

De nieuwe iPad 2 werd 2 maart geïntroduceerd na vele geruchten die zich al enkele maanden de rondte deden op het internet. De iPad 2 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is hij 30% slanker, lichter, bezit de iPad 2 een tweetal camera's en is de iPad 2 naast het bekende wit ook in het zwart verkrijgbaar.

Iets meer dan een week geleden konden de Amerikanen de iPad 2 al bemachtigen. Net als bij de originele iPad was er een ware run op de tablets, de meeste winkels waren na twee dagen al door de voorraden heen en konden niet meer leveren. Er zijn intussen dan ook al meer dan een miljoen iPad 2's verkocht.

Vanmiddag was dan ook Nederland eindelijk aan de beurt. Verschillende leveranciers bieden vanaf 17u vanmiddag de nieuwe iPad 2 aan. De iPad 2 is daarnaast vanaf vandaag ook via het internet te bestellen. Vanwege verwachte drukte hebben verschillende winkels extra iPad-koopavonden ingelast.

Of de iPad 2 net zo'n succes word als de eerste iPad is nog niet te zeggen, al is de iPad 2 al aardig op weg!

Extra Commissie en gratis verzending op iPods en Macs (728x90)

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

bravia
Het heeft inderdaad even geduurd. Ben zeker benieuwd naar de ervaringen van gebruikers. Succes 'iphone', ik hoop dat hij nog verkrijgbaar is! En we zien je review tegemoet!
25-03-2011, 21:02u
iphone
Eindelijk is het dan zo ver!!! Ik ga de iPad 2 vanavond nog halen! Na het lange wachten kunnen we hem nu dan eindelijk in Nederland ook kopen.
Ik zal nog een review plaatsen op deze website om met jullie te delen wat mijn gebruikerservaringen zijn. Maar nu eerst naar de winkel:)
25-03-2011, 21:00u
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden