HTC Flyer verkrijgbaar in Nederland


woensdag 18 mei 2011 | Categorie: tablets
Tags: HTC Flyer, tablet
De HTC Flyer, een Android tablet van smartphone-fabrikant HTC, is vanaf deze week ook in Nederland verkrijgbaar. Vorige week werd de tablet al in verschillende andere Europesche winkels verkocht, nu volgt Nederland dus ook.

De HTC Flyer is een tablet computer met een 7 inch touchscreen. De tablet draait op het populaire Google Android besturingssysteem, versie 2.3 Gingerbread, een update naar Android 3.0 Honeycomb volgt later. Ook heeft HTC ook dit apparaat voorzien van een eigen interface, de zogenaamde HTC Sense UI. Deze maakt het systeem nóg gebruiksvriendelijker en verbeterd het uiterlijk van het systeem. Uiteraard is ook Flash ondersteuning aanwezig.

Qua hardware doet de HTC Flyer ook niet onder. De tablet pc is voorzien van een 1.5GHz processor voor de nodige rekenkracht en is leverbaar in 16GB en een 32GB versie. Het toestel is voorzien van een camera aan de voorzijde en een camera aan de achterzijde. Wifi is standaard aanwezig, de uitgebreidste versie is daarnaast ook voorzien van een 3G internetverbinding.

De HTC Flyer 16GB wifi is leverbaar voor € 549,-. De uitgebreidste versie, de 32GB wifi + 3G variant ligt in de winkels voor € 699,-.

Het apparaat is te bestellen via onderstaande webwinkels:
Bol.com
Dixons.nl (nu inclusief accessoires t.w.v. 50 euro)

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

GSMplek.com
De HTC Flyer is inderdaad op dit moment één van de beste tablets die verkrijgbaar zijn! We raden dan ook zeker deze tablet aan aan de mensen die op zoek zijn naar een tablet die met het Android OS werkt.
26-05-2011, 14:30u
bravia
Zeer mooie tablet PC! Heb hem in het echt werkend gezien, en het is zeker de mooiste tablet van het moment. Het design van de Apple iPad is misschien wel wat mooier, maar de mogelijkheden van de iPad verbleken bij de Flyer!
23-05-2011, 15:25u
markh
De HTC flyer is wat mijn mening betreft de mooiste en beste tablet die op dit moment verkrijgbaar is.
Android is verreweg het beste besturingssysteem op dit moment voor Tablets met de meeste mogelijkheden.
Daarnaast is het design van HTC, zoals altijd, weer erg mooi.
Kortom, een grote aanrader, deze HTC Flyer!
23-05-2011, 13:59u
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden