Acer komt met C7 Chromebook voor 199 dollar

12 Nov 2012
Categorie: laptops
Tags: Chromebook, Google Chrome OS
Acer komt met een Chromebook, de C7, voor een prijs van 199 dollar. De laptop, die Acer samen met Google ontwikkelde, zal voorzien zijn van Google's Chrome OS besturingssysteem en zal in de Verenigde Staten in de winkels komen voor een prijs van slechts 199 dollar.

Eigenschappen
Voor dit bedrag krijgt men een 1,4kg wegende laptop met een display van 11,6 inch met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Als processor is een 1,1GHz Intel Celeron 847-processor in de laptop ondergebracht. De harde schijf heeft een capaciteit van 320 GB. Op één acculading gaat de Chromebook 3,5 uur mee. Uiteraard ontbreken een webcam, drie USB2-aansluitingen, een Wifi verbinding en een VGA en HDMI aansluiting niet.

Beschikbaarheid
De Chromebook C7 zal in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn voor een prijs van 199 dollar. Voor dit geld krijgt de consument twee jaar lang 100 GB online opslagruimte tot zijn beschikking. Ook in het Verenigd Koninkrijk zal de Chromebook beschikbaar komen. Google heeft daarnaast aangegeven dat de Chromebook C7 ook in andere landen geïntroduceerd zal worden, wanneer is echter nog onduidelijk.
Deel dit bericht:     
| | Meer netwerken

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden