Tweede levering Playstation 4 volgende week


zaterdag 7 december 2013 | Categorie: spelcomputers
Tags: Playstation 4, PS4, Sony, Gaming
De tweede levering Playstation 4 consoles zal volgende week in Nederland geleverd gaan worden. Dit heeft Sony via Twitter laten weten aan haar volgers. De tweede levering Playstation 4 spelcomputers zal naar verluid in het midden van de week beschikbaar komen voor gamers die de console in de pre-order gekocht hebben.

De tweede levering PS4 consoles zal in eerste instantie geleverd worden aan consumenten die een Playstation 4 gekocht hebben in de Pre-order periode, maar deze nog niet geleverd hebben gehad met de eerste lading Playstation 4's. De eerste lading was onvoldoende om het grote aantal bestellingen uit te leveren. Hoe groot de tweede lading is en of deze toereikend is om alle openstaande bestellingen te voldoen is niet bekend.

Verschillende Playstation 4 bundels


Toen de Playstation 4 beschikbaar kwam op 29 november was de spelcomputer verkrijgbaar in drie varianten: de Playstation 4 standaard bundel met console en Dualshock 4 controller, de Playstation 4 Killzone bundel met de game Killzone: Shadow Fall en een Playstation 4 Player Edition die naast de game Killzone: Shadow Fall ook een extra controller en de Playstation Eye camera bevat. Uit welke bundels de tweede levering Playstation 4 consoles bestaat heeft Playstation Nederland in de tweet niet laten weten. Hierover verwachten we binnen zeer korte tijd meer duidelijkheid te krijgen.

Playstation 4 vrijwel direct uitverkocht


Toen de Playstation 4 in Nederland leverbaar werd was de spelcomputer vrijwel direct uitverkocht. Als eerste ontvingen mensen die de spelcomputer in de Pre-order besteld hadden hun bestelling uitgeleverd. Eventuele resterende exemplaren waren voor de vrije verkoop ter beschikking gesteld, maar waren vrijwel direct uitverkocht.
De tweede levering van volgende week zal een deel van de bestelde consoles bevatten. Heb je dus een pre-order geplaatst voor de release, dan is de kans dus aanwezig dat deze midden volgende week geleverd zal gaan worden. Voordat de Playstation 4 ook op voorraad zal zijn bij de game- en elektronicawinkels zal nog wel even duren.


Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden