GTA 5 verkrijgbaar


dinsdag 17 september 2013 | Categorie: Algemeen
Tags: GTA 5, GTA V, PS3, xbox 360, Grand Theft Auto 5
Het wachten in gamewereld is voorbij! GTA 5 is vanaf vandaag, 17 september 2013, verkrijgbaar. Veel gamers stonden in lange rijen voor de winkels te wachten om als een van de eersten een exemplaar van Grand Theft Auto V te bemachtigen. Ontwikkeling en promotie van de game heeft ruim 200 miljoen euro gekost, de verwachting is dat de opbrengsten meer dan een miljard zullen zijn. Maar is de game werkelijk zo goed?

Grand Theft Auto 5 kent een aantal nieuwigheden ten opzichten van de voorgaande GTA versies. Zo is GTA 5 vele malen groter en weer mooier dan bijvoorbeeld GTA 4. Maar misschien het meest opvallende is dat er nu niet meer slechts één hoofdpersoon in de game is die je kunt spelen. In GTA 5 staan drie personen centraal. Je hebt in Grand Theft Auto 5 de keuze uit een gangster, een gepensioneerde bankrover en een psychopaat. Ieder heeft zijn eigen leven, iets wat je tijdens het spelen merkt aan hoe mensen reageren op je aanwezigheid.

GTA 5 kent net als de voorgangers missies die voltooid dienen te worden binnen het spel. In GTA 5 staan bankovervallen centraal. Zeer gedetailleerd doorloop je een overval, van planning tot uitvoering tot de gevolgen. Uiteraard kun je in GTA 5 nog steeds gewoon lol trappen, iets wat Grand Theft Auto voor velen zo leuk maakt.

Voor de introductie van de game hebben verschillende winkels een speciale nachtopening gehad. Deze werden zeer druk bezocht wat erin resulteerde dat op de eerste verkoopdag de game op veel plaatsen al uitverkocht is. Dit benadrukt hoe populair de game is onder gamers. Al met al lijkt GTA 5 een legendarische game te worden. De eerste reacties zijn lovend: website gamer.nl beoordeeld de game met een 10 en Tweakers.net noemt de game een meesterwerk. Laat je eigen mening hieronder horen.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Heeft u nog geen account op Mediaplaats.nl? Maak er dan snel een aan en maak kans op een iPad!

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden