APPLE iPhone 6S 32 GB Grijs specificaties

APPLE iPhone 6S 32 GB Grijs

Specificaties

Introductie:
besturingssysteem:
internet:
camera:
GPS: Nee
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de APPLE iPhone 6S 32 GB Grijs mobiele telefoon helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de APPLE iPhone 6S 32 GB Grijs

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

APPLE iPhone 6S 32 GB Grijs specificaties

merk APPLE
model iPhone 6S 32 GB Grijs
ean 0190198057334
afmetingen Hoogte 13,83 cm Breedte 6,71 cm Diepte 0,71 cm Gewicht
hoogte 13,83 cm
breedte 6,71 cm
diepte 0,71 cm
gewicht 143 gram
afmetingen beeldscherm Display
display resolutie 1334 x 750 pixels
1334 x 750 pixels
i De trilfunctie van een mobiele telefoon is bedoeld om bij bepaalde gebeurtenissen (als het ontvangen van een bericht of oproep) de gebruiker te waarschuwen zonder geluid. trilfunctie Ja
geheugenkaarten Nee
i

Wi-Fi

Wifi is een techniek die draadloos internet mogelijk maakt. Data word verstuurd via een radio-zender in het modem en een ontvanger in de computer of het apparaat. Deze techniek maakt het mogelijk zonder snoeren te kunnen internetten op bijvoorbeeld laptop, computer, tablet, smartphone of zelfs camera's, televisies of afstandsbedieningen met ondersteuning voor draadloze Wifi netwerken.

wifi
Ja
i

bluetooth

Bluetooth is bedoeld voor een draadloze verbinding tussen mobiele apparaten over een korte afstand. Deze techniek wordt gebruikt voor draadloze headsets voor mobiele telefoons. Ook is het verzenden van bestanden tussen apparaten mogelijk. Apparaten die uitgerust kunnen zijn met bluetooth zijn onder andere computers, telefoons, (auto)radio's en mp3 spelers.

bluetooth
Ja
sms Ja
mms Ja
chat Ja
kleuren grijs
zoom Ja
autofocus, flitser, multishot, zelfontspanner
videocamera 3840 x 2160 pixels
i

GPS

GPS staat voor 'Global Positioning System' en is een manier van het bepalen van je positie met behulp van verschillende satellieten. Het GPS systeem wordt gebruikt voor het bepalen van de positie van navigatiesystemen en andere mobiele apparaten. Tegenwoordig zijn vrijwel alle smartphones en verschillende fotocamera's uitgerust met een GPS antenne. Hiermee kan nauwkeurig de positie van het apparaat bepaald worden en zo bijvoorbeeld een locatie aan een foto of bericht toegevoegd worden. Ook gebruiken veel mobiele apps de locatiegegevens om de inhoud van zoekresultaten te verbeteren of om informatie over de gebruiksdoelgroep te achterhalen.

GPS
Nee
soort batterij Lithium-Ion (Li-Ion)
standbytijd 240 uur
beltijd 840 min
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden