Sluit XBeoordeel HTC One Mini

Om de gebruikers van de site kwalitatieve reviews te garanderen vragen wij uw mail-adres in te vullen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de reviews goed van kwaliteit zijn.

Persoonlijke gegevens worden niet weergegeven op de site. Alleen de gebruikersnaam wordt op de site weergegeven.

HTC One Mini review

HTC One Mini

Specificaties

Introductie:
besturingssysteem:
internet: Ja
camera: 4 MP
GPS: Ja
Alle specificaties

Review (1 beoordelingen)

specificaties: star
design: star
beeldkwaliteit: star
gebruiksgemak: star
Plaats review

1 review voor HTC One Mini

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de HTC One Mini mobiele telefoon. De HTC One Mini mobiele telefoon is door één consument beoordeeld met een 8.8 als rapportcijfer.

markh
1 maand in bezit.
16-02-2014
specificaties:
star 9
design:
star 10
beeldkwaliteit:
star 8
gebruiksgemak:
star 8
Review: star door markh op 16-02-2014

De HTC One Mini is een zeer prettige, stijlvolle telefoon waar ik zeker de eerste dagen erg tevreden over was. De mooie vormgeving, het snelle reageren van de telefoon en het prettige Android systeem maken deze telefoon een ware aanrader. MAAR LET OP!!!
Na een week ontstond er een klein scheurtje in de witte plastic zijkant van de telefoon. Na een maand waren dit er al om en nabij de 10!!! En dit zonder het toestel ooit te laten vallen, sterker nog, het toestel zat al die tijd in een hoesje.
Terug naar de winkel gegaan, eens gekeken bij de showmodellen in verschillende winkels. Ieder showmodel had hetzelfde, kleine scheurtjes in de witte delen van de telefoon. Even zoeken op 'scheurtjes HTC One mini' op google leverde direct een lijst aan forumtopics op met dezelfde klacht. Het lijkt dus een grote fout in het toestelontwerp te zijn... Dit viel me wel erg tegen van zo'n stijlvolle smartphone...
De zwarte variant heb ik deze schade niet bij kunnen opmerken, daarom geprobeerd deze te krijgen in plaats van de witte variant. Deze was helaas niet verkrijgbaar bij mijn leverancier. Nu kosteloos een HTC One (de grote broer van de mini) gekregen en daar ben ik zeer over te spreken!

+: Design, gebruiksgemak
- : Na een week al scheurtjes in de behuizing