Samsung Galaxy S3

De slimste telefoon van het moment. De Samsung Galaxy S 3 denkt met je mee. Bekijk hier alle nieuwe innovaties waarmee de Samsung Galaxy S 3 de concurrentie voor wil blijven.

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

Intelligent

De slimste telefoon van het moment. De Samsung Galaxy S 3 denkt met je mee.Bestuur je telefoon met stem en beweging: gesprekken opnemen of weigeren, muziek harder of zachter zetten of zelfs je wekker instellen met een stemcommando of beweging. De Samsung Galaxy S III maakt het mogelijk!

Sociaal

Dankzij de S Beam-functie is delen van muziek, video's, documenten en foto's zeer gemakkelijk. Houdt het toestel met de achterzijde tegen de achterzijde van een ander toestel met S Beam en de gegevens worden doorgestuurd naar het andere toestel.

Ongeevenaard

De Samsung Galaxy S III is ontworpen voor mensen. Ronde vormen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Beleef HD video en foto's alsof je er zelf bij bent op het 4,8 inch HD Super AMOLED display. Een supercamera met HD video-opname en Best Photo waarmee je 8 foto's achter elkaar maakt waar je de beste uitzoekt maken de Samsung Galaxy S III helemaal af.

Belangrijkste eigenschappen

  • 4,8" Super AMOLED HD display met een resolutie van 1.280 x 720 pixels voor haarscherp beeld
  • 1,4 GHz Quad-core processor voor meer snelheid
  • Ultradun design van 8,54 mm
  • Nieuwste Android 4.0 besturingssysteem
  • 8 Megapiel foto en HD videocamera met flits
  • Intern geheugen van 16 GB of 32 GB

Samsung Galaxy S III Blauw

Samsung Galaxy S III Wit

Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden