LG G4 c Goud specificaties

LG G4 c Goud

Specificaties

Introductie:2015
besturingssysteem: 5.0
internet:
camera: 8 MP
GPS:
Alle specificaties

Product niet verkrijgbaar

Op dit moment is de prijs van de LG G4 c Goud mobiele telefoon helaas niet bekend. Bekijk alternatieven voor de LG G4 c Goud

Bekijk alternatieven

Reviews

geen beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats review

LG G4 c Goud specificaties

merk LG
model G4 c Goud
introductie 2015
ean 8806084982063
hoogte 13,97 cm
breedte 6,98 cm
diepte 1,02 cm
gewicht 136 gram
afmetingen beeldscherm 5,0 inch
display resolutie 1280 x 720 pixels
1280 x 720 pixels
i De trilfunctie van een mobiele telefoon is bedoeld om bij bepaalde gebeurtenissen (als het ontvangen van een bericht of oproep) de gebruiker te waarschuwen zonder geluid. trilfunctie Ja
intern geheugen 8 GB
extern geheugen Nee
geheugenkaarten MicroSD (TransFlash)
i

Wi-Fi

Wifi is een techniek die draadloos internet mogelijk maakt. Data word verstuurd via een radio-zender in het modem en een ontvanger in de computer of het apparaat. Deze techniek maakt het mogelijk zonder snoeren te kunnen internetten op bijvoorbeeld laptop, computer, tablet, smartphone of zelfs camera's, televisies of afstandsbedieningen met ondersteuning voor draadloze Wifi netwerken.

wifi
Ja
i

bluetooth

Bluetooth is bedoeld voor een draadloze verbinding tussen mobiele apparaten over een korte afstand. Deze techniek wordt gebruikt voor draadloze headsets voor mobiele telefoons. Ook is het verzenden van bestanden tussen apparaten mogelijk. Apparaten die uitgerust kunnen zijn met bluetooth zijn onder andere computers, telefoons, (auto)radio's en mp3 spelers.

bluetooth
Ja
usb Ja
besturingssysteem 5.0
i

processor

Een processor is de rekenchip van het apparaat. Deze chip is de belangrijkste chip, en maakt alle berekeningen die nodig zijn om het apparaat zijn functies te laten uitvoeren.

processor
1300 MHz
processorsnelheid 1300 MHz
sms Ja
mms Ja
chat Ja
kleuren goud
i

Megapixel (MP)

Megapixel staat voor één miljoen pixels. Beeldscherm en digitale beelden (foto's en video's) zijn opgebouwd uit pixels. Deze 'lichtpuntjes' hebben ieder een andere kleur, en vormen gezamenlijk het beeld. Het aantal pixels van foto's wordt veelal aangeduid in het aantal megapixels, wat dus niets anders betekent dan het aantal miljoen pixels waaruit de foto is opgebouwd.

camera
8 MP
autofocus, flitser
tweede camera Ja
capaciteit 2540 mAh
Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden