Apple iPhone 4 32GB review

Apple iPhone 4 32GB

Specificaties

Introductie:2013
besturingssysteem: iOS
internet: Ja
camera: 5 MP
GPS: Ja
Alle specificaties

Review (2 beoordelingen)

specificaties: star
design: star
beeldkwaliteit: star
gebruiksgemak: star
Plaats review

2 reviews voor Apple iPhone 4 32GB

Gebruikservaringen en reviews van consumenten. Bekijk wat de mening van verschillende consumenten is over de Apple iPhone 4 32GB mobiele telefoon. De Apple iPhone 4 32GB mobiele telefoon is door 2 consumenten beoordeeld met een 8.5 als gemiddelde rapportcijfer.

android
1 maand in bezit.
21-09-2012
specificaties:
star 7
design:
star 8
beeldkwaliteit:
star 8
gebruiksgemak:
star 6
Review: star door android op 21-09-2012

Na tijden met veel plezier en tevredenheid een Android smartphone gebruikt te hebben toch maar eens een iPhone geprobeerd. Na twee maanden weer weggedaan, wat een beperkingen!
Tuurlijk, de iPhone ziet er mooi uit, werkt prettig en geniet een grote populariteit. Dit is dan ook juist het grote probleem: iedereen vind deze telefoon zo geweldig door de sfeer eromheen zodat de nadelen verdoezeld worden.
De nadelen worden echter nooit benoemd. Zo ben je gebonden aan het iTunes systeem om muziek e.d. over te zetten op de telefoon. Muziek die eenmaal op de telefoon staat kun je er vervolgens op een andere pc ook niet meer vanaf halen. Daarnaast wordt Flash geblocked, iets wat voor sommige websites zeer hinderlijk is. Tot slot vind ik het ontbreken van de mogelijkheid widgets op je homescreen te zetten een groot gemis.
De vormgeving is inderdaad mooi, echter, jammer dat de behuizing zo krasgevoelig is. Binnen een paar dagen de telefoon gebruikt te hebben was de achterzijde al redelijk bekrast, en dat alleen door neerleggen op de eettafel.
Al met al jammer van de beperkingen die Apple je oplegt. En als je dan al zo'n design-telefoon maakt, zorg er dan voor dat deze ook langer dan een paar weken er mooi uit blijft zien!
Voor mij een teleurstellende ervaring; door alle mooie marketingpraat en verhalen had ik wel wat meer verwacht van deze telefoon. Voor mij is het gewoon weer een mooie HTC (Android) geworden!

+: Vormgeving
- : Beprekingen in software, krasgevoeligheid
Robfcg
6 maanden in bezit.
13-06-2011
specificaties:
star 9
design:
star 10
beeldkwaliteit:
star 10
gebruiksgemak:
star 10
Review: star door Robfcg op 13-06-2011

Allereerst het design: de telefoon ziet er prachtig uit. De metalen rand aan de zijkant geeft de telefoon een industrieel uiterlijk, ook de achterkant ziet er prachtig uit.

Het scherm is van ongelooflijk goede kwaliteit. De resolutie is erg hoog en het scherm heeft een grote kijkhoek. Ook de camera is erg goed en de video's zijn ook prima.

De snelheid is prima en daarom lopen alle games en andere apps vloeiend op de iPhone. Het aanbod van apps is gigantisch. Verder werkt iOS 4 erg fijn en is het erg goed te begrijpen.

Het geluid van de oortjes is niet perfect en de speaker is ook niet heel goed, maar dat is niet zo heel raar. Van de zogenaamde "deathgrip" heb ik geen last.

Kortom een geweldige telefoon en zeker een aanrader voor iedereen.

+: Scherm, apps, design, snelheid, camera
- : Oortjes, speaker