televisie informatie en nieuws

televisie informatie en nieuws

Van plan een nieuwe televisie te kopen? Informeer eerst goed en lees alles over televisies. Nieuws, artikelen met achtergrondinformatie over televisies, op deze pagina vindt je alle actuele informatie over televisies.

Bereid je dus goed voor en lees alles wat je nodig hebt om je nieuwe televisie te kopen!

Informatie over televisies

smart tv - internet op je televisie

smart tv - internet op je televisie

Smart tv, een term die televisiefabrikanten tegenwoordig veelvuldig gebruiken voor televisies met een internetverbinding. Maar wat is een smart-tv? En wat kun je met een internetverbinding op je televisie? Dit artikel gaat dieper in op internet op je televisie en de mogelijkheden die smart-tv's bieden.

UHD - Ultra HD

UHD - Ultra HD

UHD staat voor Ultra High Definition. UHD is de opvolger van High Definition video (HD), de resolutie die de laatste jaren uitgegroeid is tot de standaard voor nieuwe tv's. UHD overtreft de scherpte van HD beelden, met een resolutie die maar liefst viermaal hoger is dan HD. UHD komt in twee standaarden: 4K en 8K, waarvan de laatste voorlopig nog niet gebruikt zal worden. Maar wat houdt de Ultra HD resolutie in? Wat merk je hier in de praktijk van? En wat is het voordeel van een UHD tv? In dit artikel lees je alles over Ultra HD.

3D tv

3D tv

3D televisies worden steeds populairder, steeds meer merken hebben er meerdere in het assortiment. Maar welke soorten 3D televisies zijn er? En hoe zit het met de 3D brillen? En niet geheel onbelangrijk: wat valt er al in 3D te bekijken? Het antwoord op deze vragen wordt in dit artikel gegeven.

gebogen OLED televisies

gebogen OLED televisies

Gebogen OLED televisies, verschillende merken zetten er hoog op in. Maar waarom zou je kiezen voor een gebogen televisie? En wat zijn de voordelen van een gebogen televisie? In dit artikel lees je alles over gebogen OLED televisies.

LED tv - wat is dat?

LED tv - wat is dat?

Led tv, de meeste merken hebben alleen nog maar dit soort televisies in hun assortiment. De laatste jaren heeft dit type sterk aan marktaandeel gewonnen en de markt overgenomen. Maar wat is een led televisie nou precies? Waarom heet een led tv zo? Wat zijn de voordelen van de LED techniek? En zijn er ook nadelen? Lees hier alles over led tv en de voor- en nadelen ten opzichte van andere type televisies.

Telecom & GPS
Beeld en geluid
Foto- & videocamera
Computers & Software
Audio & video
Entertainment
Huishouden